Tjänsten är tillsatt

Logica söker Oracle Finanskonsult


Logica, som i Sverige tidigare hette WM-data, är ett ledande internationellt it-tjänsteföretag. Företaget har 39 000 medarbetare i 36 länder, varav cirka 5 500 i Sverige. Logica erbjuder verksamhetsinriktade konsulttjänster, integration och outsourcing av it- och affärsprocesser. Genom att arbeta nära våra kunder möjliggör vi förändringar som leder till ökad effektivitet och snabbare tillväxt. Med djup branschkunskap, hög it-kompetens och internationell leveransförmåga stärker vi våra kunders konkurrenskraft. Logica är noterat både på London-börsen och på Euronext i Amsterdam (LSE: LOG; Euronext: LOG). Logica är en Global Partner till Oracle och vi har idag ca 3000 Oracle konsulter. 2009 fick Logica utmärkelsen ”Årets system integratör Oracle Norden”.


Arbetsuppgifter

Vi söker dig som har förmågan att se hur en lösning passar in i kundens verksamhet och IT-miljö samt hur den kan integreras med befintliga system. I rollen som finanskonsult inom affärssystem diskuterar du verksamhets- och systemfrågor med kund. Du omsätter kundkrav till systemlösningar och implementerar dessa hos kund. Rollen som konsult hos oss är främst en konsultroll men du kommer även att delta aktivt i offertarbete och säljaktiviteter som sker inom ditt område. Möjlighet finns att delta aktivt eller driva Competence Centers inom valda områden.

Dina konsultuppdrag kommer att vara varierande. Din uppgift kan vara att designa en komplett ekonomilösning som beskriver verksamhetsprocesser och det bästa systemstödet för dessa. Det kan också vara att se över befintliga lösningar och anpassa dessa till nya lagkrav eller förändrade kundkrav. Andra exempel på uppdrag är kravfångst avseende såväl funktionella som icke funktionella krav.


Utbildning/bakgrund

Relevant Högskole- eller Universitetsutbildning
Erfarenhet från arbete med Oracle eBusiness Suite modulerna för ekonomi (minimum 3 år)
Erfarenhet av ekonomilösningar i olika verksamheter
Kunskap kring projektmodeller

Du får:

Spännande och utvecklande konsultuppdrag
Delta aktivt i vidareutvecklingen av Oracle satsningen i Sverige
Tillgång till en global firma och ett kraftfullt nätverk av erfarna kollegor
Frihet och möjlighet att utveckla dig själv och vår verksamhet
Möjlighet till egna ansvarsområden och nyckelroller om du är en mer erfaren sökande
Goda möjligheter till en karriär, på den nationella och globala konsultarenan


Personliga egenskaper

Du är en problemlösare som tycker om att arbeta i team. Du har förmågan att omsätta en kunds behov till lösningar och kunna presentera förslaget på ett attraktivt sätt. Du är kvalitetsmedveten, noggrann och engagerad.


Ytterligare upplysningar erhålles av Stefan Otterbeck tel 0707-72 77 11 eller Karin Nilson tel 0704-928998 på Qsearch AB.