Tjänsten är tillsatt

Konsult med inriktning på kapitalförvaltning


Omeo Financial Consulting är en av Sveriges ledande managementkonsulter inom den finansiella sektorn. Sedan 2002 har vi hjälpt företag i finansbranschen med projektledning och specialistkompetens. Vi är övertygade om att det viktigaste våra kunder efterfrågar är ett konkret och tydligt resultat. Därför arbetar vi inte bara med att förmedla rätt kunskap och ge underbyggda råd utan arbetar minst lika hårt med att också ta ansvar för och genomdriva den utveckling som krävs. På så sätt skapar vi förändring som ger resultat och fungerar över tid. I slutet av 2010 bytte vi namn från Atos Consulting till Omeo Financial Consulting.


Arbetsuppgifter

Tjänsten innebär ett ansvar för införsäljning mot nya kunder och nya uppdrag och att aktivt arbeta som konsult i själva uppdragen. Du är den som ska driva och utveckla Omeos erbjudande inom Kapitalförvaltning.


Utbildning/bakgrund

Civilekonomexamen eller motsvarande.

Du har arbetat med Kapitalförvaltning i ca 10 år. Det är meriterande om du också har erfarenhet från konsultarbete. Du har god kännedom och kunskap om marknaden för Kapitalförvaltning samt har ett bra nätverk.

Det är bra om du har erfarenhet av att leda projekt och är van att arbeta utåtriktat och ha mycket kontakt med människor i ditt dagliga arbete. Du bör ha god förmåga att sälja.


Personliga egenskaper

Du har goda ledaregenskaper och strävar alltid efter att nå uppsatta mål och att leverera med högsta kvalitet.

Du är lyhörd, ödmjuk och prestigelös.

Du förstår de tekniska och yrkesmässiga aspekterna av arbetet och håller dig kontinuerligt uppdaterad inom ditt fackområde.

Du är beredd att fatta beslut, ta initiativ och sätta igång aktiviteter framförallt med avseende på försäljning.


Ytterligare upplysningar erhålles av Helena Pettersson på Qsearch, tel 070 593 87 66.