Tjänsten är tillsatt

Chubb Sverige söker Avdelningschef för Skadeavdelningen


Chubb Insurance Company of Europe SE är ett dynamiskt innovativt och finansiellt starkt försäkringsbolag med sin egen filosofi vad gäller skadehantering, kvalitet, service och karriärmöjligheter. Vi tillhör Chubbs bolagsgrupp, ett världsomspännande försäkringsbolag med kontor i Europa, Asien, Nord- och Sydamerika, Kanada och Australien. I Sverige tecknar vi sakförsäkringar med tungvikt på speciella målgrupper och marknader. Organisationen växer snabbt och utmärker sig själv genom en icke-hierarkisk struktur av entusiastiska medarbetare med en stark känsla för ansvar och en stark gruppkänsla. Kontoret i Stockholm har för närvarande 20 anställda.


Arbetsuppgifter

Du skall ansvara för skadeavdelningen och har ett linjeansvar samt personalansvar för 3 personer. Du rapporterar lokalt direkt till VD för Chubb i Sverige och affärsmässigt till den europeiska skadechefen i Holland. Förutom att leda och fördela arbetet på avdelningen så kommer du själv vara ansvarig skadereglerare för våra ansvarsskador samt speciality skador, både inom Norden samt globalt, (såsom VDS, Förmögenhetsbrott, EPL m.m.). Det kan handla om allt från mindre enklare skador till stora och mer komplexa ärenden. Många av våra skador är s.k. dolda fel skador, säljarens ansvar enligt Jordabalken 4:19, och det kommer att ingå i dina arbetsuppgifter att ansvara för de mer komplexa ärendena av denna typ. Det förekommer även egendom och transportskador, men i mindre omfattning, och ingen speciell sak kunskap krävs inom dessa områden.


Utbildning/bakgrund

Inget krav men gärna en jur kand examen eller annan juridisk utbildning, och/eller adekvat IFU utbildning. En fördel med utbildning i byggnadsteknik.

Du bör ha en gedigen erfarenhet av skadereglering och då helst inom ansvar och speciality ansvar. En fördel om du har några års erfarenhet av personalansvar.

Du bör ha goda kunskaper i engelska.


Personliga egenskaper

Du har en mycket god administrativ förmåga. Du är en person som kan fokusera på arbetsuppgiften, och ta ansvar och leda när det behövs, samtidigt så har du självdistans och en god portion humor. Du är prestigelös och flexibel. Du är social och har inga problem att samverka med andra.


Ytterligare upplysningar erhålles av Per Dymér på Qsearch, tel 070 278 76 68.