Tjänsten är tillsatt

Gruppchef till Försäkringsbolag - Underwriting Företag

Moderna Försäkringar är en dynamisk försäkringskoncern som kombinerar erfarenhet och nytänkande för att erbjuda de bästa försäkringslösningarna inom utvalda marknadssegment. Med professionalism och engagemang utmanar Moderna Försäkringar branschen och leder utvecklingen framåt. I koncernen ingår Moderna Försäkringar, Atlantica, netviq samt Bilsport & MC. Moderna Försäkringar ägs av Invik & Co och ingår i Stenbeckssfären. För mer information se www.modernaforsakringar.se

Arbetsuppgifter

Du är personalansvarig för 7 personer och ansvarig underwriter inom området ansvarsförsäkring (pris, produkt och guidelines)

Du sitter i affärsområdets ledningsgrupp och rapporterar således direkt till affärsområdeschef.

Utbildning och bakgrund

Du arbetar förmodligen idag som underwriter/senior underwriter inom ansvar alternativt som ledare för en underwriting-grupp.

Moderna Försäkringar ser gärna att du har ett stort nätverk inom branschen och har en gedigen förståelse för de tekniska och yrkesmässiga aspekterna av tjänsten.

Personliga egenskaper

Som ledare uppfattas som delegerande och motiverande. Du är smidig i umgänget med andra, visar respekt och har lätt för att samarbeta.

Moderna Försäkringar vill att du styr din verksamhet med löpande uppföljningssamtal med medarbetarna. Du tar gärna hand om egna affärer och trivs överlag bra i affärssituationer. Det arbete du lämnar ifrån dig håller en god kvalitet.

För frågor kring tjänsten, kontakta Stefan Otterbeck på Qsearch, tel: 0707-72 77 11