Tjänsten är tillsatt

Willis söker Client Advocate till avdelningen Major Accounts i Stockholm


Willis är ett av världens ledande företag inom Risk Management och Försäkringsförmedling med huvudkontor i London. Globalt är vi ca 20 000 anställda och finns representerade i 120 länder. I Sverige är vi 125 medarbetare med kontor i Stockholm (HK), Göteborg, Malmö, Örebro och Karlstad. Våra kunder finns inom såväl svenska och internationella företag som offentlig sektor. Besök gärna vår hemsida www.willis.se för ytterligare information om oss.


Arbetsuppgifter

Som Client Advocate ansvarar du för rekrytering av nya kunder inom vårt Major Accounts Segment. Du ansvarar för hela säljprocessen; från första säljaktivitet, kundmöten, offertarbete till förhandling och avslut. Du äger kundrelationen med ansvar för att skapa långsiktiga kundrelationer och kommer att ha egen försäljningsbudget och tydliga säljmål. Tillsammans med våra Account Managers upprättar du handlingsplaner för varje affärsmöjlighet.
Du kommer att ansvara för att etablera och vidmakthålla långsiktiga relationer inom den globala Willis koncernen i nära samarbete med våra specialistenheter runt om i världen och framförallt vårt kontor i London.


Utbildning/bakgrund

Du har högskoleutbildning i juridik, teknik eller ekonomi i kombination med kompletterande utbildningar inom försäkringsområdet.
Du har erfarenhet av konsultativt arbete, förhandlingar och offertarbete samt ett omfattande och inarbetat kontaktnät. Du är van vid att förhandla och röra dig i ett nätverk av beslutsfattare. Du måste kunna sätta dig in i ett företags riskexponering, se vad de har för behov och omsätta det till praktiska lösningar. Du bör ha mycket goda kunskaper i engelska både muntligt och skriftligt.


Personliga egenskaper

Du har mycket goda kommunikationsegenskaper med fokus på att kunna inspirera, engagera och skapa förtroende på alla nivåer inom en organisation.
Du är kund- och säljorienterad med goda sociala egenskaper.
Du förstår och tillämpar affärsmässiga och företagsekonomiska principer och strävar efter att se nya affärsmöjligheter.

Du har ett högt engagemang, motiverar dig att arbeta hårt för att nå målen, visar entusiasm och är inriktad på fortsatt karriär.

För rätt person kan vi erbjuda följande:
• En av marknadens mest utmanande tjänster, men också en av de mest stimulerande och utvecklande
• God ersättningsnivå som står i proportion till tidigare erfarenhet och kompetens
• Mycket betydelsefull roll i ett bolag och region under tillväxt
• Karriärmöjligheter i en stor internationellt verksam koncern
• Moderna lokaler centralt i Stockholm.


Ytterligare upplysningar erhålles av Stefan Otterbeck på tel: 0707-72 77 11 eller Karin Nilson på tel: 070-492 89 98.