Tjänsten är tillsatt

Willis söker 5 Sales Associates till Stockholm, Göteborg och Malmö


Willis är ett av världens ledande företag inom Risk Management och Försäkringsförmedling med huvudkontor i London. Globalt är vi ca 20 000 anställda och finns representerade i 120 länder. I Sverige är vi 125 medarbetare med kontor i Stockholm (HK), Göteborg, Malmö, Örebro och Karlstad. Våra kunder finns inom såväl svenska och internationella företag som offentlig sektor. Besök gärna vår hemsida www.willis.se för ytterligare information om oss.


Är du idag en framgångsrik säljare som känner att det vore spännande att testa en ny bransch eller en ny arbetsgivare? Söker du en karriärutmaning och vill bryta ny mark? Är du skicklig på att skapa relationer? Vill du vara med och vidareutveckla en säljkultur? Då kanske du är rätt person för Sveriges ledande företag inom Risk Management och Försäkringsförmedling.
Willis genomgår för närvarande ett omfattande förändringsarbete som bland annat innebär att vi förnyar våra arbetsprocesser. Som ett led i denna förändringsprocess kommer vi att skapa en betydligt starkare och mycket prioriterad försäljningsfunktion.
Willis förstärker nu inom segmentet Middle Market i hela Europa. I Sverige sker detta i ett första steg genom att utöka med 5 drivna säljare till våra kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö.
Fördelningen är 2 säljare till Stockholm , 2 säljare till Göteborg samt 1 till Malmö.


Arbetsuppgifter

Som Sales Associate ansvarar du för nyförsäljning och nykundsbearbetning enligt angivna säljmål. Du ansvarar för hela säljprocessen, från första kontakt, kundmöten, offertutformning till förhandling och avslut. Tillsammans med våra Account Managers samt Avdelningschef upprättar du handlingsplaner för varje affärsmöjlighet. Du säkerställer att nya kunder överlämnas till Account Manager.


Utbildning/bakgrund

Du har erfarenhet som säljare av komplexa service lösningar, gärna inom konsultbranschen, under minst 4 -5 år med goda uthålliga resultat som följd. Du har genom ditt tidigare arbete fått god vana av att föra diskussioner med beslutsfattare på olika nivåer samt förmåga att sätta dig in i företags verksamhet. En akademisk examen inom ekonomi, juridik eller teknik samt tidigare försäkringserfarenhet är meriterande men absolut inte ett krav, det primära är att du besitter en god säljerfarenhet. Väl utbyggda nätverk inom bygg, entreprenad, fastighets eller konsultbranschen inom t.ex. teknik, IT, management som kan hjälpa dig till framgång hos Willis är positivt. Du uttrycker dig väl i både tal och skrift i svenska och engelska


Personliga egenskaper

Du besitter en mycket god social förmåga.

Du är engagerad och har en god samarbetsförmåga.

Du har ett genuint intresse för affärer, en god analytisk förmåga och en mycket hög arbetskapacitet.

Du är uthållig och har en förmåga att visa entusiasm och energi, även i krävande situationer.

För rätt person kan vi erbjuda följande:
• En av marknadens mest utmanande, stimulerande och utvecklande tjänster
• Attraktivt ersättningspaket som står i proportion till arbetsinsats
• Betydelsefull roll i ett bolag under tillväxt med säljfokus
• Goda karriärmöjligheter i en stor internationellt verksam koncern
• Moderna lokaler centralt i Stockholm, Göteborg och Malmö.


För ytterligare information angående befattningen i Malmö, kontakta Per Dymér på telefon 070 278 76 68, i Stockholm Karin Nilson på telefon 070 492 8998, och i Göteborg Stefan Otterbeck på telefon 0707 72 77 11. OBS: Märk din ansökan med den ort som är aktuell!