Tjänsten är tillsatt

Willis söker Senior Sales Associate till kontoret i Malmö


Willis är ett av världens ledande företag inom Risk Management och Försäkringsförmedling med huvudkontor i London. Globalt är vi ca 20 000 anställda och finns representerade i 120 länder. I Sverige är vi 125 medarbetare med kontor i Stockholm (HK), Göteborg, Malmö, Örebro och Karlstad. Våra kunder finns inom såväl svenska och internationella företag som offentlig sektor. Besök gärna vår hemsida www.willis.se för ytterligare information om oss.Är du idag en framgångsrik säljare som känner att det vore spännande att testa en ny bransch eller en ny arbetsgivare? Söker du en karriärutmaning och vill bryta ny mark? Är du skicklig på att skapa relationer? Vill du vara med och vidareutveckla en säljkultur? Då kanske du är rätt person för Sveriges ledande företag inom Risk Management och Försäkringsförmedling.
Willis genomgår för närvarande ett omfattande förändringsarbete som bland annat innebär att vi förnyar våra arbetsprocesser. Som ett led i denna förändringsprocess kommer vi att skapa en betydligt starkare och mycket prioriterad försäljningsfunktion.


Arbetsuppgifter

Som Senior Sales Associate ansvarar du för nyförsäljning och nykundsbearbetning enligt angivna säljmål. Ditt fokusområde är primärt våra största prospekts inom segmentet Middle Market. Du ansvarar för hela säljprocessen, från första kontakt, kundmöten, offertutformning till förhandling och avslut. Tillsammans med våra Account Managers samt Avdelningschef upprättar du handlingsplaner för varje affärsmöjlighet. Du behåller ofta ett övergripande ansvar för kundrelationen även efter att den nya kunden överlämnats till Account Manager. Många gånger fungerar du som stöd och coach för våra yngre säljare.


Utbildning/bakgrund

Du har erfarenhet som säljare av komplexa servicelösningar, gärna inom konsultbranschen, under minst 7 -10 år med goda uthålliga resultat som följd. Du är van att förhandla med och röra dig i ett nätverk av beslutsfattare. Du har en förmåga att sätta dig in i företags verksamhet, behov samt riskexponering. Du har en akademisk examen inom ekonomi, juridik eller teknik. Tidigare försäkringserfarenhet är meriterande men inte ett krav, det primära är att du besitter en god säljerfarenhet. Väl utbyggda nätverk inom bygg, entreprenad, fastighets eller konsultbranschen inom t.ex. teknik, IT, management som kan hjälpa dig till framgång hos Willis är positivt. Du uttrycker dig väl i både tal och skrift i svenska och engelska


Personliga egenskaper

Du besitter en mycket god social förmåga och har lätt att etablera långsiktiga relationer.
Du har ett högt engagemang, motiverar dig att arbeta hårt för att nå målen, visar entusiasm och är inriktad på fortsatt karriär.
Du har ett genuint intresse för affärer, en god analytisk förmåga och en mycket hög arbetskapacitet.

Du är uthållig och har en förmåga att visa entusiasm och energi, även i krävande situationer.

Du har ett vinnande och inspirerande sätt och är ett föredöme.
För rätt person kan vi erbjuda följande:
• En av marknadens mest utmanande, stimulerande och utvecklande tjänster
• Attraktivt ersättningspaket som står i proportion till arbetsinsats
• Betydelsefull roll i ett bolag under tillväxt med säljfokus
• Goda karriärmöjligheter i en stor internationellt verksam koncern
• Moderna lokaler centralt i Malmö.


Ytterligare upplysningar erhålles av Per Dymér på Qsearch, tel 070 278 76 68.