Tjänsten är tillsatt

Gjensidige söker Analytiker - sakförsäkring


Med våra samlade erfarenheter från den nordiska försäkringsbranschen erbjuder vi traditionella försäkringar till privatpersoner och företagare.

Med Gjensidige i Norge har vi en stabil plattform att stå på när vi etablerar varumärket Gjensidige i Sverige.
I Norge är vi det största sakförsäkringsbolaget med anor sedan 1850-talet. Gedigen erfarenhet av traditionella försäkringsprodukter kombinerat med ett modernt sätt att driva och utveckla ett försäkringsbolag.

För att kunna ge förstklassig service i alla led och utveckla Gjensidige till en mycket konkurrenskraftig aktör kommer vi under de närmaste åren att kraftigt expandera och utöka vår verksamhet.


Arbetsuppgifter

Vi söker en kreativ kraft som kan arbeta med analys och utveckling av Gjensidiges sakförsäkringsaffär. Dina arbetsuppgifter omfattar såväl privataffär som företagsaffär. Du ska tillsammans med eller på uppdrag av försäljningsorganisationen analysera produktlönsamhet, tariffer, skadeutveckling, reservbehov samt driftkostnadsallokering. Utöver det ska du vara med och utveckla tariffer, kampanjprospektering och ansvara för prisoptimenring.

Du arbetar i en liten organisation med korta beslutsvägar och är en central del i verksamhetens utveckling. Du arbetar tätt tillsammans med både försäljnings- och skadeorganisationen.


Utbildning/bakgrund

För att lyckas i rollen tror vi att du har en relevant akademisk utbildning inom matematik och/eller statistik. Du bör ha några års erfarenhet från arbete som prisaktuarie inom sakförsäkring och har även erfarenhet av reservanalyser.


Personliga egenskaper

Som person krävs det givetvis att du är analytiskt lagd och har förmågan att ifrågasätta invanda mönster och föreslå förbättringar. Då arbetet har ett stort inslag av samarbete både inom vår organisation och i koncernen krävs det att du har lätt för att samarbeta och har förmågan att uttrycka dig väl i såväl tal som skrift.
Givetvis är du en van SAS-användare och har erfarenhet av datawarehouse-administration.

Tjänsten är placerad i Stockholm.

Facklig representant (FTF) är Carl-Johan Andersson 08-55501800.


Ytterligare upplysningar erhålles av Stefan Otterbeck på Qsearch, tel 0707-72 77 11 eller Karin Nilson, tel 0704-928998.