Tjänsten är tillsatt

Nätverkstekniker till Moderna Försäkringar

Moderna Försäkringar är en dynamisk försäkringskoncern som kombinerar erfarenhet och nytänkande för att erbjuda de bästa försäkringslösningarna inom utvalda marknadssegment. Med professionalism och engagemang utmanar Moderna Försäkringar branschen och leder utvecklingen framåt. I koncernen ingår Moderna Försäkringar, Atlantica, netviq samt Bilsport & MC. Moderna Försäkringar ägs av Invik & Co och ingår i Stenbeckssfären. För mer information se www.modernaforsakringar.se

Arbetsuppgifter

 

Moderna Försäkringar söker dig som vill arbeta med professionell IT-support till våra användare och med daglig drift och kontroll av pc och bolagets servrar. Tjänsten är placerad i Stockholm och du rapporterar till systemutvecklingschefen. Du har minst en teknisk gymnasieutbildning i botten och därefter skapat dig en god praktisk erfarenhet inom IT-området.

Din kompetens inom IT-området är bred med tyngdpunkt på nätverk och systemprogramvara huvudsakligen baserad på Microsoft-produkter. 

Vidare har du goda kunskaper kring installation av nätverksutrustning och protokollet IP. Meriterande är om du har kunskaper inom Unix/Linux och erfarenhet av fjärrinstallationsteknik, t ex ghosting, sysprep, sms.

Inom ditt ansvarsområde ingår förutom allmän support till Moderna Försäkringars användare, även nyinstallation, reparation och felsökning av pc och servrar. En viktig del i arbetet blir att tillsammans med nätverksansvarig vidareutveckla dagens PC-standardplattform och utvärdera nya program och system för bolagets tekniska miljö.

 

Utbildning och bakgrund

• Minst teknisk gymnasieutbildning i botten.

Tekniska kompetens krav är:

 • Kompetens motsvarande MCP/MCSE Windows 2000/XP
• Windows 2000 Professional, Server och 2003 server.
• TCP/IP
• MS Office

Personliga egenskaper

Att du är serviceinriktad, analytisk, van vid att dokumentera och en problemlösare av stora mått tar Moderna Försäkringar för givet. Vidare har du en god förmåga att förstå verksamhetens krav samt att kunna arbeta självständigt. Moderna Försäkringar kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och framförallt på din förmåga att kommunicera med andra människor.

Frågor kring denna tjänst besvaras av Stefan Otterbeck på Qsearch, tel 0707-72 77 11