Tjänsten är tillsatt

Produktansvarig - Privat till Gjensidige Försäkring


Med våra samlade erfarenheter från den nordiska försäkringsbranschen erbjuder vi traditionella försäkringar till privatpersoner och företagare. Med Gjensidige i Norge har vi en stabil plattform att stå på när vi etablerar varumärket Gjensidige i Sverige. I Norge är vi det största sakförsäkringsbolaget med anor sedan 1850-talet. Gedigen erfarenhet av traditionella försäkringsprodukter kombinerat med ett modernt sätt att driva och utveckla ett försäkringsbolag. För att kunna ge förstklassig service i alla led och utveckla Gjensidige till en mycket konkurrenskraftig och kundfokuserad aktör kommer vi under de närmaste åren att kraftigt expandera och utöka vår verksamhet.


Arbetsuppgifter

Du kommer att ansvara för produkt och pris inom det svenska privatförsäkringsområdet. Produktutbudet som riktar sig till privata konsumenter innefattar bland annat bil-, MC-, barn-, villa- och hemförsäkringar. Tjänsten är en central roll inom enheten pris och produkt och innebär täta kontakter med övriga avdelningar inom verksamheten. Arbetet innefattar bland annat;

• utveckling av befintliga och nya produkter/riskurval/tariffer
• ansvar för att produktvillkor följer gällande lagar och regler
• i samråd med aktuarieenheten ansvara för korrekt prissättning av produkter
• ansvar för att underwritingpolicys efterlevs
• deltagande i försäljningsprocessen mot samarbetspartners


Utbildning/bakgrund

Du är jur.kand eller civilekonom, har du examen från båda dessa utbildningar det meriterande.

Vi söker dig som har ca 5-10 års erfarenhet av att arbeta med produktutveckling inom ett sakförsäkringsbolag. Du är analytisk samtidigt som du har förmågan att förklara komplexa sammanhang på ett pedagogiskt och lättillgängligt sätt. Du känner dig hemma i olika IT-lösningar så som försäkringssystem, datawarehouses och Excel.


Personliga egenskaper

Som person är du drivande och initiativrik. Vi ställer höga krav på förmågan att samarbeta och kunna ge och ta i olika diskussioner. Utmaningar och krävande arbetsuppgifter ser du som en naturlig del av din arbetsdag och du är beredd på att ta ett stort ansvar. Naturligtvis tycker du det är roligt att arbeta och är engagerad i det du gör.


Ytterligare upplysningar erhålles av Stefan Otterbeck på Qsearch, tel 0707-72 77 11.