Tjänsten är tillsatt

Willis söker Account Manager till Göteborg


Willis är ett av världens ledande företag inom Risk Management och Försäkringsförmedling med huvudkontor i London. Globalt är vi ca 20 000 anställda och finns representerade i 120 länder. I Sverige är vi 130 medarbetare med kontor i Stockholm (HK), Göteborg, Malmö, Örebro och Karlstad. Våra kunder finns inom såväl svenska och internationella företag som offentlig sektor.
Willis regionkontor i Göteborg har 20 anställda och vi arbetar med komplexa riskfrågor och försäkringslösningar för våra kunder. Kontoret består av Account managers, Account handlers, Sales Associates och Risk Engineers som tillsammans arbetar i kundteam med både stora och små kunder inom privat och offentlig sektor.

Besök gärna vår hemsida www.willis.se för ytterligare information om oss.


Arbetsuppgifter

Rollen innebär ett helhetsansvar för specifika kunder med leverans av vårt totala kunduppdrag inklusive lönsamhetsansvar på kundnivå. Du skall, tillsammans med kundteamet, säkerställa att vi uppfyller våra uppdragsåtaganden. Du ansvarar därigenom för att vi upprätthåller rätt kvalité och servicenivå för våra levererade tjänster och på så vis bibehåller nöjda kunder. Du ansvarar även för kampanjer och cross selling avseende dina befintliga kunder. Du kommer att arbeta med större företag och möta beslutsfattare på olika nivå och måste därför känna dig bekväm i förhandlings- och beslutssituationer. Du kommer att stödja våra Sales Associates i deras säljarbete genom att medverka vid kundpresentationer avseende nya kunduppdrag.


Utbildning/bakgrund

Akademisk examen eller motsvarande med erfarenhet från sakförsäkringsbranschen, helst med inriktning mot egendoms- eller ansvarsförsäkring. Du kan uttrycka Dig väl i tal och skrift och har goda kunskaper i engelska. Vi ser gärna att Du har ett etablerat kontaktnät i branschen och är van att möta företagsrepresentanter på olika nivåer.


Personliga egenskaper

Du är en affärsorienterad person med hög social kompetens och gedigen kunskap och erfarenhet. Du är engagerad och kan etablera långsiktiga, lönsamma affärsrelationer. För att lyckas krävs anpassningsförmåga, ansvarskännande, god kommunikation samt lyhördhet i samarbetet.


Ytterligare upplysningar erhålles av Stefan Otterbeck på Qsearch, tel 0707-72 77 11.