Tjänsten är tillsatt

Ledare Försäljning Partner/Allianser inom If Care


If är Nordens ledande skadeförsäkringsbolag med 3,6 miljoner kunder och 6 600 medarbetare. Vi erbjuder våra kunder – både privatpersoner och företag – försäkringar och service av hög kvalitet. Som specialister på skadeförsäkringar hjälper vi även till att förebygga skador och olyckor. Med vår kunskap och vårt engagemang bidrar vi till att skapa en tryggare vardag för våra kunder och ett säkrare samhälle i stort.

If Care är en ny enhet inom If som arbetar med personalförsäkringar. Våra kunder finns inom både Industri- och Commercial i Sverige.


Arbetsuppgifter

Rollen som Ledare Distribution Partner/Allianser innebär att du kommer ta det totala ansvaret för att industri-, allians- och förbundskunder bearbetas och att försäljningen markant ökas. Du kommer att arbeta med strategiska såväl som operativa frågor. Ditt ansvarsområde innebär strategisk planering, aktiv bearbetning, förhandling, budget och personal.

Ditt team består av ett antal Key Account Managers som etablerar och utvecklar samarbeten med befintliga och nya kunder. Era framgångar följs upp på flera nivåer och ni mäts på såväl aktiviteter som konkreta resultat.

Som medlem i If Cares ledningsgrupp blir en av dina viktigaste uppgifter att vara med och ansvara för utvecklingen av If Care, med ett särskilt ansvar för den totala strategiska strukturen för försäljningsarbetet. Där ser vi även att du har ett brett synsätt och en god förståelse för generella produkt- och processfrågor. Din organisation har kunden i fokus och det ska genomsyra allt vi gör och utvecklar.


Erfarenheter & Egenskaper

Meriterande med akademisk bakgrund inom juridik, teknik eller ekonomi, alternativt utbildning från IFU.

Vi söker dig som är/har:

• Förmåga att entusiasmera och skapa engagemang och är en person som inger stort förtroende.
• Resultatfokuserad med ett genuint intresse för försäljning och affär samt har en utpräglad förmåga att skapa kontakter och nätverk.
• Lyhörd gentemot dina kunder, tar initiativ och besitter stark kommunikativ förmåga.
• Arbetssätt präglat av affärsmannaskap, dvs. inte bara driva affär utan även lönsam affär.
• Gedigen säljerfarenhet gentemot större kunder, såväl privata som offentliga intressenter, främst inom området Care.
• Mycket god förhandlingsvana

Då If är ett värderingsstyrt företag är det mycket viktigt att du delar företags kärnvärden. Dessa är Pålitlighet, Engagemang, Nyskapande och Enkla att nå och förstå.

Tjänsten är placerad på Ifs huvudkontor i Bergshamra.

Fackliga företrädare
Jane Alm, FTF, 08-792 82 73
Gunnar Ulander, SACO, 0705-14 82 97


Ytterligare upplysningar erhålles av Stefan Otterbeck på Qsearch, tel 0707-72 77 11 alt Helena Pettersson, tel 070-593 87 66.