Tjänsten är tillsatt

Fondspecialist till Moderna Försäkringar Liv

Moderna Försäkringar är en dynamisk försäkringskoncern som kombinerar erfarenhet och nytänkande för att erbjuda de bästa försäkringslösningarna inom utvalda marknadssegment. Med professionalism och engagemang utmanar Moderna Försäkringar branschen och leder utvecklingen framåt. I koncernen ingår Moderna Försäkringar, Atlantica, netviq samt Bilsport & MC. Moderna Försäkringar ägs av Invik & Co och ingår i Stenbeckssfären. För mer information se www.modernaforsakringar.se

Arbetsuppgifter

Moderna Försäkringar söker dig som är redo att spela en nyckelroll i utvecklingen av företagets fond- och kapitalförvaltningserbjudande. Du kommer att ansvara för fondanalyser, utvecklingen av fondutvärderingsprocesser och vår fond- och förvalningsinformation. En mycket viktig del av arbetet är att tillsammans med Bolagets försäljningschefer genomföra informations- och utbildningsmöten för deras bästa vänner – försäkringsförmedlarna.

 

Utbildning och bakgrund

Vi tror att dina kvalifikationer innehåller en högskoleutbildning inom ekonomi. I bagaget har du minst 5 års relevant branscherfarenhet och ett brinnande intresse för fonder och placeringar.

 

Personliga egenskaper

Du har förstås en god analytisk förmåga och gedigen erfarenhet från fondutvärderings-processer. Men minst lika viktigt är att du är en mycket god kommunikatör med vana att hålla föredrag för både stora och små grupper. Du gillar hetluften,  drivs av att göra bra affärer samt att leverera god kvalite på det du lämnar ifrån dig.

Frågor kring denna tjänst besvaras av ansvarig rekryteringskonsult,  Stefan Otterbeck Qsearch, tel: 0707-72 77 11