Tjänsten är tillsatt

Försäljningschef Mäklarmarknad till Vital Link

Vital Link är ett helägt dotterbolag till DnBNOR -koncernen, som är Norges största finanskoncern med över 1400 miljarder norska kronor i förvaltningskapital och mer än
11 000 anställda.
I Sverige har bolaget funnits sedan 2002, vars produkter distribueras i nuläget av rådgivare i Acta samt ett antal andra fristående förmedlare.

Arbetsuppgifter

Du skall mycket aktivt sätta Vital Link på kartan hos den svenska Mäklarmarknaden. Detta genom en strukturerad och professionell bearbetning av den så här långt, för Vital Link, relativt obearbetade marknaden.

Utbildning och bakgrund

Du har gedigen erfarenhet från Försäkringsindustrin, då med inriktning på Livsidan. Dina personliga egenskapet värderas mycket högt. Akademisk utbildning är en merit

Personliga egenskaper

Du är lite av entreprenörstypen som ser en utmaning i varje problem. Du har en stor egen drivkraft, gillar ett jobba självständigt. Du triggas av tuffa utmaningar och mål. Då arbetet handlar mycket om relationsmarknadsföring är det viktigt att du har en naturlig fallenhet avseende att skapa och vårda dessa relationer.

 

Frågor kring denna tjänst besvaras av Pär Pettersson, Qsearch, 070 - 773 17 07