Tjänsten är tillsatt

6 st Säljare Privatförsäkring till Dina Försäkringar Jämtland Västernorrland


Ett trettiotal lokalt verksamma försäkringsbolag (Dina-bolag), med kontor på nära hundra platser runt om i landet, samverkar under gemensamt varumärke Dina Försäkringar. Dina-bolagen försäkrar privatpersoner, djur, lantbrukare, små och medelstora företag. Premievolymen uppgår till 1,6 miljarder kronor. Dina Försäkringar är idag landets sjätte största försäkringsgivare inom sakförsäkringar. Läs mer på www.dina.se och på www.facebook.com/dinaforsakringar

Dina Försäkringar Jämtland Västernorrland har sin verksamhet i enlighet med länsgränserna. Verksamheten startade i Anundsjö socken för 152 år sedan.


Arbetsuppgifter

Som säljare hos Dina Försäkringar i Sollefteå har du en mycket viktig roll. Du personifierar vårt erbjudande och är många gånger det första intrycket kunden får av oss. Det är din prestation som får oss att växa som bolag.

Via inkommande och utgående telefoni, e-post och andra kommunikationslösningar offererar och säljer du aktivt våra försäkringar riktade till privatpersoner.

Du vårdar och upprätthåller kontakten med befintliga kunder, följer upp offerter och kontaktar även tidigare kunder för att övertyga dem att återvända till Dina Försäkringar. Du hanterar och försöker vända annullationer samt att arbetar aktivt med merförsäljning.

Du bidrar med dina kunskaper och insikter för att utveckla verksamheten framåt och du fungerar som ett stöd för våra ombud inom privatmarknadsförsäkring.

I dina arbetsuppgifter ingår även försäkringsadministrativt arbete såsom autogiro, oplacerade betalningar, VTR-rapporter, underlag för statistik etc.


Utbildning/bakgrund

Det viktigaste är att du kan försäljning. Och att du älskar det.

Du kan offerera och teckna försäkring gentemot privatkund samt är väl förtrogen med innehållet i privatförsäkringarna. Du har Dina-gruppens diplomutbildning för Kundtjänst eller annan motsvarande utbildning.

Du har lägst gymnasieutbildning, men gärna högre utbildning med inriktning mot försäljning eller försäkring. Erfarenhet av telefonförsäljning och försäljning av försäkring är en merit.

Du är van vid att arbeta i team i en coachande miljö mot ett gemensamt mål och du stimuleras av att arbeta mot en egen försäljningsbudget.

Du har goda datorkunskaper och kan hantera Excel.


Personliga egenskaper

Du är personlig, ärlig och har lätt för att skapa förtroende hos andra människor.

Du tycker om att prata med människor och kan enkelt kommunicera med olika typer av människor, anpassa dig och sätta dig in i deras behov.

Du har hög social kompetens, är engagerad i ditt arbete och är mycket målinriktad. Du arbetar självständigt och är en god och initiativrik förhandlare.


Ytterligare upplysningar erhålles av Stefan Otterbeck på Qsearch, tel: 0707-72 77 11 eller Niklas Hjalmarsson, tel: 070-288 00 31.