Tjänsten är tillsatt

Senior personskadereglerare till Svedea


Svedea är inget vanligt försäkringsbolag. Och vi som arbetar här är inga vanliga försäkringsmänniskor. Vi har en stor passion för försäkring och för de olika verksamheter vi försäkrar. Vi brinner också för vårt arbete och vill ge våra kunder det allra bästa – oavsett om det gäller försäkringar, kundservice eller skadereglering.
Vi erbjuder försäkringar för båtar, motorcyklar, snöskotrar och ATV samt företagsförsäkring. Ambitionen är att göra försäkring enkelt och vi siktar på att bli marknadsledande inom alla våra försäkringsområden.

Vi har en stark grund
Bakom Svedea står en av mycket stark finansiell aktör, Hannover Re-koncernen. Förutom att vara en ekonomisk garant med AA-rating ger vår ägare oss tillgång till internationell expertis inom flera områden.


Arbetsuppgifter

Svedea Motorförsäkring är inne i ett offensivt läge där aktiviteten är stor och förväntningarna höga. Vi söker nu en erfaren personskadereglerare för reglering av skador inom MC, snöskoter, och ATV.

Du kommer att få vara med och bygga upp hållbara rutiner och en fungerande personskadehaterning. Vidare så kommer du att reglera skador, skriva rapporter, vara delaktig i olika projekt samt att aktivt samarbeta med övriga kollegor på Svedea.


Utbildning/bakgrund

För att lyckas behöver du ha minst fem års erfarenhet från personskador. Du gillar varierade arbetsuppgifter, att hugga i där det behövs och att skapa hållbara rutiner och flöden.

Goda kunskaper i Engelska och Svenska både skriftligt och muntligt.

Du har gått relevanta kurser inom personskadereglering under din yrkesverksamma tid.


Personliga egenskaper

Du förstår de tekniska och yrkesmässiga aspekterna av arbetet och håller dig kontinuerligt uppdaterad inom ditt fackområde.

Du är observant på mål och fastställd kvalitet. Ser till att normer för kvalitet och produktivitet upprätthålls.

Du är lyhörd och smidig i umgänget med andra, visar respekt och har lätt för att samarbeta.

Du anpassar dig framgångsrikt till nya eller förändrade krav och förutsättningar.

Du motiverar dig och arbetar hårt för att nå målen. Visar entusiasm och är inriktad på fortsatt karriär.


Ytterligare upplysningar erhålles av Karin Van Egeraat på Qsearch, tel 0704-928998