Tjänsten är tillsatt

Underwriter Energi till Gjensidige Försäkring


Med våra samlade erfarenheter från den nordiska försäkringsbranschen erbjuder vi traditionella försäkringar till privatpersoner och företagare. Med Gjensidige i Norge har vi en stabil plattform att stå på när vi etablerar varumärket Gjensidige i Sverige. I Norge är vi det största sakförsäkringsbolaget med anor sedan 1850-talet. Gedigen erfarenhet av traditionella försäkringsprodukter kombinerat med ett modernt sätt att driva och utveckla ett försäkringsbolag. För att kunna ge förstklassig service i alla led och utveckla Gjensidige till en mycket konkurrenskraftig och kundfokuserad aktör kommer vi under de närmaste åren att kraftigt expandera och utöka vår verksamhet.


Arbetsuppgifter

Tillsammans med vår försäljningsorganisation arbetar du med riskselektion, prissättning, kontraktsförhandling och service gentemot kunder och mäklare. Ditt arbetssätt präglas av affärsmannaskap och professionalism. Utöver det är du en kunskapskälla för dina kollegor.

Förutom dina kunskaper inom området är det viktigt att du är strukturerad och handlingsinriktad. Du sätter kunden i fokus både vid förhandling och under förvaltning.

Rätt person erbjuds ett utmanande arbete, möjlighet att påverka framtida inriktning, konkurrenskraftig ersättning och goda villkor.


Utbildning/bakgrund

Du är akademiker eller har på annat sätt skaffat dig djupa försäkringstekniska kunskaper.

Vi söker en person med solid erfarenhet av Underwriting inom energiområdet. Du har arbetat med underwriting i minst fem år, varav tre bör vara med inriktning mot energi.


Personliga egenskaper

Du är specialist inom energiområdet, förstår de tekniska och yrkesmässiga aspekterna av arbetet och håller dig kontinuerligt uppdaterad inom sitt fackområde.

I befattningen är det centralt med en utpräglad analytisk förmåga.

Du är beredd att fatta beslut, ta initiativ och sätta igång aktiviteter.

Du är lyhörd och smidig i umgänget med andra, visar respekt och har lätt att samarbeta. Du anpassar dig framgångsrikt till nya eller förändrade krav och förutsättningar.


Ytterligare upplysningar erhålles av Stefan Otterbeck på Qsearch, tel: 0707-72 77 11.