Tjänsten är tillsatt

ODIN Fonder söker Säljare


ODIN Fonder är en mindre men väl etablerad fondförvaltare som startades 1990. Vårt mål är att skapa bra förvaltningsresultat och starka kundrelationer genom ett långsiktigt och konsekvent arbete.
Vi är en värdefokuserad aktiefondsförvaltare med en tydlig och aktiv förvaltningsstrategi. Ett flertal av våra fonder är bland marknadens bästa. Detta är vi mycket stolta över.


Arbetsuppgifter

Vi söker dig som har ett stort intresse för fonder och kombinerar detta med stark vilja att göra affärer. Arbetet är till viss del självständigt och inkluderar kundbesök i regionen. Du kommer i första hand att arbeta mot privatkunder och våra återförsäljare. Det är en stor fördel om du redan har ett visst nätverk i den södra regionen samt några års erfarenhet av fondbranschen.

Du kommer att vara stationerad på vårt kontor i Göteborg.


Bakgrund och personliga egenskaper

Du är universitets- eller högskoleutbildad ekonom med några års erfarenhet av finansiell rådgivning och försäljning. Det är mycket viktigt att du trivs med att prata inför publik. Du har lätt för att skapa förtroendefulla affärsrelationer. Att du har driv och vinnarskalle är självklarheter.

För att lyckas i tjänsten är det nödvändigt att du har utpräglade entrepenörsegenskaper!


Urval sker löpande. Ytterligare upplysningar erhålles av Stefan Otterbeck på Qsearch, tel: 0707-72 77 11.