Tjänsten är tillsatt

SAK-Mäklare till Söderberg & Partners

Söderberg & Partners är idag den snabbast växande oberoende pensions- och finansiella rådgivaren i Sverige. Företaget har idag ca 60 000 kunder, över 140 medarbetare och kontor på följande platser: Stockholm, Göteborg, Jönköping, Örebro, Sundsvall, Västerås, Halmstad, Kalmar, Uppsala, Luleå och London.

Söderberg & Partners har nu bestämt sig att på allvar ta upp kampen även på SAK-marknaden. Detta nu genom att starta SAK-förmedling/konsultverksamhet.

En nyligt genomförd analys av marknaden visar att kunderna vill ha bättre försäkringslösningar som är anpassade efter svenska förhållanden. Kunderna efterfrågar skräddarsydda försäkringslösningar som bygger på analys samt är enkla att administrera. Det ska Söderberg och Partners ge dem ,och målet är att bli störst i Sverige inom tre år

Målet ska nås genom att Söderberg & Partners bygger upp en konkurrenskraftig organisation som utgår från svenska förhållanden. Bolaget investerar därför betydande resurser i att analysera svenska företags behov och rekrytera de främsta mäklarna och analytikerna. Söderberg & Partners kommer även att ingå i världens tredje största internationella nätverk, Assurex.

Arbetsuppgifter

Du ska som driven och professionell mäklare utveckla en sund och lönsam portfölj inom ramen för bolagets inriktning och strategier.

Utbildning och bakgrund

Söderberg & Partners lägger mycket stor vikt kring din personlighet. Du måste kunna styrka en flerårig framgångsrik trac-reckord.

En akademisk utbildning i botten är en merit.

Personliga egenskaper

Du är i grunden en positiv möjlighetsorienterad person som har förmågan att lägga din tid på saker som betyder något, både för dig själv men också för din arbetsgivare.  Du har en genuin känsla för att göra bra affärer. Du triggas av utmanande mål och att få överträffa dem.

Frågor kring denna tjänst besvaras av Pär Pettersson, Qsearch, 070 - 773 17 07