Tjänsten är tillsatt

Liability Manager till Moderna Försäkringar


Moderna Försäkringar är en del av Tryg Forsikring A/S, en av Nordens största försäkringskoncerner, som försäkrar över 2,7 miljoner privatpersoner och fler än 140 000 företag. I Moderna Försäkringar ingår även varumärkena Atlantica och Bilsport & MC.


Arbetsuppgifter

Moderna Försäkringar är en nytänkande organisation med stark teamkänsla och en vilja att utmana branschen genom nya lösningar och tjänster. Därför söker vi dig som inte är bunden av traditionella utgångspunkter. Du är en självgående person med stort driv och viljan att hela tiden utveckla, förbättra och optimera försäkring.

Du kommer att leda och fördela arbetet inom ansvarsaffären. Det innebär att säkerställa att ansvarsportföljen utvecklas i linje med den övriga verksamheten. Det är avgörande att du tar ägarskapet över affären både strategiskt och operativt.

Du kommer att kombinera ditt ledarskap med att arbeta operativt med egen Underwriting under en del av arbetstiden. Som Underwriter inom Företag och Industri har du en stor frihetsgrad att självständigt fatta beslut och välja samt bedöma dina egna risker.

För att lyckas i tjänsten är det centralt att du har en god förmåga att skapa, bygga upp och upprätthålla varaktiga relationer.

Tjänsten är placerad på Moderna Försäkringars huvudkontor i centrala Stockholm och koncernspråk är engelska.


Utbildning/bakgrund

Du har arbetat som Underwriter inom ansvar i några år eller som förmedlare av ansvarsförsäkring. Det är mycket meriterande om du har några års erfarenhet av ledarskap från försäkringsbranschen, helst inom Ansvar.

För att trivas, och lyckas hos Moderna och i tjänsten har du i tidigare tjänster uppvisat en hög grad av prestigelöshet, ödmjukhet, mognad, sunt förnuft och affärsmässighet.

Det är bra om du har erfarenhet av att bygga, förfina eller förädla metod, process och struktur inom en underwritingenhet.

Du har goda kunskaper i engelska, både i tal och skrift.


Personliga egenskaper

Du motiverar dina medarbetare och ger dem de befogenheter som krävs för att de ska kunna lyckas med uppgiften.

Du förstår och tillämpar affärsmässiga och företagsekonomiska principer. Fokuserar på kostnader, vinster, marknader, nya affärsmöjligheter etc.

Är beredd att fatta beslut, ta initiativ och sätta igång aktiviteter samt anpassar dig framgångsrikt till nya eller förändrade krav och förutsättningar.

Du motiverar dig att arbeta hårt för att nå målen. Visar entusiasm och är inriktad på fortsatt karriär.


Ytterligare upplysningar erhålles av Karin Van Egeraat på Qsearch, tel 0704-928998.