Tjänsten är tillsatt

Projektledare inom Affärsutveckling


Moderna Försäkringar är en del av Tryg Forsikring A/S som är Danmarks största försäkringsbolag. Försäkringsverksamheten bedrivs i Danmark, Norge och Sverige och i koncernen arbetar 3000 medarbetare. Moderna Försäkringar fortsätter att växa i Sverige genom nytänkande och hög servicenivå vilket lett till stor popularitet hos försäkringsförmedlarna. Vi växer och fler kunder väljer att försäkra sin verksamhet i Moderna vilket ställer högre krav på våra IT-lösningar. För att hålla en hög kvalitet i förändringsarbetet med dessa IT-lösningar behövs en stark ledning och till denna söker vi nu en erfaren projektledare.


Arbetsuppgifter

Som projektledare kommer du att arbeta med att leda projekt och genomföra analyser kring behovsbild och lösningsförslag. Dina arbetsuppgifter kommer bestå av bland annat förstudier, kravarbete, koordinering, uppföljning och coachning. Du kommer att arbeta i olika projekt och du ansvarar för att projekten håller god kvalité.

Då du kommer att vara en person som har kontakt med stora delar av organisationen är det viktigt att du har en hög socialförmåga och tycker om att samarbeta. Du ska vara duktig på att prioritera och klara av att hålla deadlines. För att lyckas i denna roll är du en person som vågar fatta beslut och är inte rädd för att föra processen framåt.

Tjänsten är placerad i Stockholm.


Utbildning/bakgrund

Vi söker dig som har ett brinnande intresse av att kunna stödja verksamheten från den initiala idén om en förändring till en implementerad lösning. Detta ställer stora krav på din kännedom om hur ett försäkringsbolag fungerar och vilka drivkrafter som finns. Genom en god förmåga att kunna kommunicera och få människor att samverka skapas förutsättningar för en lyckad projektleverans. För att lyckas med detta har du arbetat i likande roller i något annat försäkringsbolag.

Du har tidigare arbetat med samtliga steg i utvecklingsprocessen och kan med din erfarenhet kommunicera med alla intressenter i leveransen, tex. beställare, utvecklare och testare. Naturligtvis besitter du goda egenskaper i att leda och coacha medarbetare och projektmedlemmar från såväl IT som verksamhet.

Du som söker har minst sex års erfarenhet av projektledning inom försäkringsbolag. Vidare har du arbetat med någon projektmetod som PPS eller motsvarande.


Personliga egenskaper

Som person är du strukturerad och noggrann. Du är duktig på att se helheten och har förmågan att arbeta både kort- samt långsiktigt. På det här företaget trivs du som har en positiv och lösningsorienterad inställning, där du med en god social förmåga kan få hela processen att fungera. Utveckling av verksamheten är en kontinuerlig aktivitet och du känner dig inspirerad till att bidra till detta.


Ytterligare upplysningar erhålles av Karin Van Egeraat på Qsearch, tel 0704-928998.