Tjänsten är tillsatt

Qsearch söker Researcher


Qsearch är ett framgångsrikt Searchbolag. Vi är nischade på rekrytering av chefer och specialister inom Försäkring, Bank och Finans.

Vi har verkat i finanssektorn sedan 2006 då Qsearch grundades. Under de här åren har vi byggt upp ett stort kunnande, utvecklat ett brett nätverk samt en värdefull kandidatbank bestående av chefer och specialister verksamma inom den finansiella sektorn.

Genom vår gedigna erfarenhet, vårt breda nätverk och en omsorgsfull rekryteringsprocess har vi goda förutsättningar att kunna hjälpa våra kunder med att rekrytera nyckelpersoner som fullt ut matchar affärsverksamhetens behov.

Vi är en ledande rekryteringsaktör som växer. Nu behöver vi förstärka vår organisation med en driven och skicklig researcher.


Arbetsuppgifter

Vi erbjuder dig möjligheten att utvecklas i en framgångsrik, spännande och affärsdriven miljö.

För oss på Qsearch är kvalitet det allra viktigaste. Du delar våra grundläggande värderingar och vår inställning kring kvalitet. Vi arbetar med människor och vår framgång bygger på det förtroende vi skapar genom att alltid leverera med hög kvalitet.

Som researcher på Qsearch arbetar du självständigt och i samarbete med våra konsulter.

I ditt ansvar ingår att identifiera, kontakta och uppvakta potentiella kandidater för tjänster i pågående uppdrag.

Du arbetar med flera olika uppdrag samtidigt och har kontakt med kandidater på olika nivåer i helt olika befattningar, allt från administratörer till högsta ledning inom Försäkring, Bank/Finans.

I dina arbetsuppgifter ingår en hel del administration samt i viss omfattning att författa och publicera annonser, intervjua kandidater och genomföra referensintervjuer.


Utbildning/bakgrund

Du har en relevant akademisk examen.

Du har minst två års erfarenhet av arbete som Researcher. Meriterande är erfarenhet och kunskap om den finansiella sektorn.

Det är en fördel om du har erfarenhet av att göra både kompetensintervjuer och referensintervjuer.

Vi ser gärna att du har arbetat med research i processer för olika slags befattningar.

Det är viktigt att du verkligen brinner för yrket och vill ta chansen att fortsätta att utvecklas inom rekryteringsbranschen.

I tidigare befattningar har du uppvisat mycket goda resultat, en bra inställning och attityd, ett kvalitetsorienterat arbetssätt, god administrativ förmåga samt ett gott omdöme.Personliga egenskaper

Tjänsten ställer stora krav på ihärdighet och struktur. Din förmåga att vara personlig, övertygande, noggrann och professionell är helt avgörande.

Att hitta rätt personer innebär ofta ett idogt arbete som prövar din förmåga att tänka utanför ramarna och att välja kloka sökvägar i vårt nätverk, på nätet och per telefon.

För att lyckas i tjänsten är det viktigt att du har förmågan att skapa, utveckla och vårda relationer.

Du kan på ett trevligt och förtroendegivande sätt ta kontakt med personer även på högsta ledningsnivå och uppvakta dem för en aktuell tjänst.

Du är skicklig och snabb i din hantering av för positionen relevanta IT verktyg, sökmotorer och sociala medier.


Ytterligare upplysningar erhålles av Helena Pettersson på Qsearch, tel 0705-938766.