Tjänsten är tillsatt

Senior Produktspecialist


Movestic Liv & Pension startade år 2000 och erbjuder ett fullt sortiment av sparprodukter och försäkringar för trygghet. Idag är vi ett av branschens finansiellt starkaste bolag och har stabila ägare i ryggen. Vårt mål är erbjuda marknadens bästa fonder och förvaltningstjänster till våra sparare. Våra kunder har därför, år efter år, fått en avkastning på sitt sparkapital som legat i topp i branschen. Med våra trygghetsförsäkringar erbjuder vi också ett skydd om det som inte får hända ändå skulle inträffa. Vi är övertygade om att professionell rådgivning är nödvändigt för att den enskilda individiden ska få ett sparande och ett försäkringsskydd som är anpassat till dennes unika situation. Därför erbjuder vi våra produkter vi enbart via registrerade och kvalificerade försäkringsförmedlare.

Med ökande marknadsandelar fortsätter Movestic att stärka sin position på den svenska försäkringsmarknaden. Movestics affärsområde för Sparande & Pensioner expanderar och förstärker nu med en senior och erfaren Produktspecialist.


Arbetsuppgifter

Movestic erbjuder ett brett sortiment av sparande och riskprodukter mot både företag och privatpersoner. Verksamheten består av de två affärsområdena Liv & Hälsa samt Sparande & Pensioner. Affärsområde Sparande & Pensioner ansvarar för bolagets erbjudande i form av tjänstepensionsplaner, kapitalförsäkringar och privata pensionsförsäkringar med såväl fond som depåsparande. Movestic arbetar enbart via försäkringsförmedlare.

Affärsområde Sparande & Pensioner består förutom produktavdelningen av marknad, försäljning och mäklardisk. Verksamheten är lokaliserad till Stockholm.

Som produktspecialist är du delaktig i upphandlingar, produktutveckling, prissättning, regelverk och kravställning. Movestic arbetar med ett integrerat arbetssätt, vilket innebär nära samverkan med övriga delar av organisationen.

Arbetet präglas av högt tempo och att man har ett stort antal parallellt pågående arbetsuppgifter.


Utbildning/bakgrund

Du har en bred och djup erfarenhet av sparandeprodukter inom försäkringsområdet och har arbetat som Produktspecialist eller liknande befattning inom motsvarande område i några år.

Du har således en bred kompetens i samtliga livförsäkringsprodukter. Det är positivt om du har läst relevanta försäkringsutbildningar och det är en stor fördel om du också förstår riskförsäkring.
Du är skicklig på administration, processer och utveckling av produktkoncept.

Du har erfarenhet av att implementera försäkringsprodukter på marknaden i samverkan med IT-specialister och övriga processägare i organisationen.


Personliga egenskaper

För att lyckas i tjänsten är det helt centralt att du har förmåga att arbeta i ett högt tempo med tydliga leveransmål och levererar resultat med hög kvalitet.

Du är strukturerad, noggrann och har ett mycket gott omdöme och personlig mognad. Dessutom krävs en hög grad av affärsmässighet.


Ytterligare upplysningar erhålles av Stefan Otterbeck, tel. 0707-72 77 11 eller Karin Van Egeraat på tel.0704-92 89 98.