Tjänsten är tillsatt

Underwriter Gruppförsäkring


Moderna Försäkringar är en del av Tryg Forsikring A/S, en av Nordens största försäkringskoncerner, som försäkrar över 2,7 miljoner privatpersoner och fler än 140 000 företag. I Moderna Försäkringar ingår även varumärkena Atlantica och Bilsport & MC.


Arbetsuppgifter

Du kommer att vara ansvarig för försäljning och förvaltning av grupp- och konceptaffär för företag och föreningar. Rollen som Underwriter inom gruppförsäkring spänner över alla försäkringsområden,t ex egendom och ansvar.

I försäljningsarbetet är du ansvarig för att skapa, bygga upp och upprätthålla varaktiga relationer med förmedlare och kunder. Tillsammans med mäklare och kunder är du ofta delaktig i att skapa nya koncept.

Du arbetar både enskilt, och i team med kollegor från exempelvis egendom och motor och då kan du vara ansvarig för den totala leveransen.

Positionen som Underwriter inom Företag och Industri på Moderna är en varierad och bred roll som handlar om försäljning, förhandling, prissättning och administration. I rollen ingår även en hel del marknadsföring och du kommer tillsammans med marknadsavdelningen vara delaktig i att ta fram produktblad, branding med mera.

Tjänsten är placerad på Moderna Försäkringars kontor i centrala Stockholm.


Utbildning/bakgrund

Det är positivt om du har en relevant akademisk examen.
Du måste kunna företagsförsäkring och i synnerhet egendomsförsäkring. Du har arbetat två år eller mer som Underwriter eller förmedlare. Det är meriterande om du har erfarenhet av gruppförsäkring samt om du har arbetat både som Underwriter och som förmedlare. Det är viktigt att du har ett etablerat kontaktnät bland förmedlarna.

Vidare så är det viktigt att du har förmågan att hitta rätt nivå i alla delar av leveransen. Du har således i tidigare befattningar uppvisat förmåga att förena kvalitet, service, affärsmässighet och effektivitet i dina leveranser. I interna och externa relationer kännetecknas dit sätt att vara av sunt förnuft, prestigelöshet, ödmjukhet och affärsmannaskap.


Personliga egenskaper

Du är observant på mål och fastställd kvalitet. Ser till att normer för kvalitet och produktivitet upprätthålls.

Du förstår och tillämpar affärsmässiga och företagsekonomiska principer. Fokuserar på kostnader, vinst, marknader, nya affärsmöjligheter etc. Du Är beredd att fatta beslut, ta initiativ och sätta igång aktiviteter.

Är lyhörd och smidig i umgänget med andra, visar respekt och har lätt att samarbeta.
Du motiverar dig att arbeta hårt för att nå målen samt visar entusiasm och är inriktad på fortsatt karriär.


Ytterligare upplysningar erhålles av Rekryteringskonsult: Karin Van Egeraat på Qsearch, tel 0704-928998.