Tjänsten är tillsatt

Svedea söker supporttekniker


Svedea är ett snabbväxande specialistbolag inom försäkring. Vi försäkrar fler än hundratusen båtar, motorcyklar och snöskotrar men också ett stort antal företag. Vår övertygelse är att framgång skapas av engagerade medarbetare som trivs på jobbet och vår vision är att förändra försäkringsbranschen. Svedea är en fristående enhet inom världens tredje största återförsäkringskoncern, Hannover Re.


Bli supporttekniker i ett drivet team

Vi söker en supporttekniker som gillar problemlösning och att ge god service. Du har några års erfarenhet från liknande arbetsuppgifter och söker nya utmaningar. Hos oss jobbar du brett och i en modern IT-miljö. Vi sitter i centrala Stockholm.

IT är högt prioriterat på Svedea och vår IT-/systemavdelning består av ett tiotal drivna personer. Avdelningen ansvarar för utveckling och drift av våra försäkringssystem och webbplattformar men också uppbyggnad, drift och underhåll av vår IT-infrastruktur. Vi söker nu en supporttekniker till vår IT-infrastrukturgrupp med fyra medarbetare.


Det här förväntar vi oss av dig

Som supporttekniker är din huvuduppgift är att se till att våra medarbetare har arbetsredskap som fungerar. Arbetet innefattar bland annat installation och underhåll av datorer och annan teknisk utrustning samt problemlösning för våra användare.

Du som söker har en teknisk utbildning och har arbetat med liknande frågor i några år. Du känner dig hemma i Microsofts klient- och servermiljö och har du även erfarenhet av virtualisering och backupadministration så är det ett plus. Du gillar problemlösning och arbetar snabbt och effektivt.

Vi gillar att du har kunskap inom:

Windows 7, Windows Server 2008R, Microsoft Office 2010
Switchade nätverk, TCP/IP
Microsoft Exchange, AD, AD group policy
Microsoft Deployment Toolkit/WSUS


Det här kan du förvänta dig av oss

Vi erbjuder ett intressant jobb fyllt av utmaningar inom hela IT-infrastrukturområdet. Du kommer till en arbetsplats som inte liknar någon annan i försäkringsbranschen – energinivån är hög och företagskulturen mycket tydlig. Vi är 70 medarbetare och vårt huvudkontor finns nära Hötorget i centrala Stockholm, ett filialkontor finns i Hammarstrand, Jämtland. Svedea är en fristående enhet inom världens tredje största återförsäkringskoncern, Hannover Re.


Ytterligare upplysningar erhålles av Stefan Otterbeck på Qsearch, tel 0707-72 77 11.