Tjänsten är tillsatt

Besiktningsman Marin till Crawford


Crawford & Company jobbar kontinuerligt mot att utveckla skaderegleringstjänster och dess kringområden med innovativa förbättringar. Crawford & Company ska leverera förstklassig service genom kreativa kundanpassade lösningar inom områdena skadereglering, besiktning, värdering etc. Våra skadereglerare gör mycket mer än levererar rapporter enligt internationell godkänd standard. En naturlig del av arbetet innebär att med ett kundorienterat utgångsläge hitta lösningar på olika problem både vad avser utredning och förlag till uppgörelser, vi finns tillgängliga 24 timmar om dygnet 365 dagar om året. Tack vare vårt nationella och internationella nätverk ser våra skadereglerare alltid till att bästa möjliga resultat uppnås.

Marknadsledande
Vi arbetar med skadereglering inom samtliga försäkringsområden och detta har gjort oss till marknadsledande inom vår service, förutom traditionell skadereglering kan vi bistå våra kunder med skräddarsydda IT-lösningar som tillfredställer rapportering, administration och tidsramar för alla parter.


Arbetsuppgifter

Besiktningsman Marinskador till Göteborg. (key Account Manager för Göteborgs hamn)
I arbetet ingår bla att utföra besiktningar, administrera restvärdesförsäljning, rekommendera skadeförebyggande åtgärder. Det ingår även att skriva rapporter, på såväl svenska som engelska samt hantering av regressärenden.


Utbildning och bakgrund

Teknisk utbildning är meriterande.

En lämplig yrkesbakgrund för detta jobb kan vara en bakgrund som sjökapten, styrman eller motsvarande kompletterad med teknisk kompetens. Att ha erfarenhet från förhandling är en merit då det är ett viktigt och återkommande inslag i jobbet.


Personliga egenskaper

Du är lyhörd och smidig i umgänget med andra, visar respekt och har lätt för att samarbeta.

Du har lätt för att anpassa dig till nya eller förändrade krav och förutsättningar och har en god känsla för situationsanpassat beteende. Du stimuleras av självständigt arbete.

Du är affärsmässig och förstår företagsekonomiska principer, fokuserar på kostnader, vinst, marknader och nya affärsmöjligheter.

Du är förtroendeingivande och har ett starkt engagemang.


Frågor kring denna tjänst besvaras av Stefan Otterbeck, tel 0707-72 77 11