Tjänsten är tillsatt

Skadereglerare Egendom till Crawford Sundsvall


Crawford & Company jobbar kontinuerligt mot att utveckla skaderegleringstjänster och dess kringområden med innovativa förbättringar. Crawford & Company ska leverera förstklassig service genom kreativa kundanpassade lösningar inom områdena skadereglering, besiktning, värdering etc. Våra skadereglerare gör mycket mer än levererar rapporter enligt internationell godkänd standard. En naturlig del av arbetet innebär att med ett kundorienterat utgångsläge hitta lösningar på olika problem både vad avser utredning och förlag till uppgörelser, vi finns tillgängliga 24 timmar om dygnet 365 dagar om året. Tack vare vårt nationella och internationella nätverk ser våra skadereglerare alltid till att bästa möjliga resultat uppnås.

Marknadsledande
Vi arbetar med skadereglering inom samtliga försäkringsområden och detta har gjort oss till marknadsledande inom vår service, förutom traditionell skadereglering kan vi bistå våra kunder med skräddarsydda IT-lösningar som tillfredställer rapportering, administration och tidsramar för alla parter.


Arbetsuppgifter

Skadereglerare med inriktning på egendomskador. Du kommer att besiktiga och reglera skador utifrån aktuella försäkringsvillkor.


Utbildning och bakgrund

Det är en merit med en bakgrund som skadeingenjör/specialist på ett försäkringsbolag, skaderegleringsföretag eller mäklarföretag med erfarenhet av skadereglering inom egendomsförsäkringsområdet. Det är viktigt att behärska svenska och engelska i tal och skrift och ha lätt för att arbeta självständigt och driva projekt. I jobbet ingår att skriva egna rapporter. Du kommer att arbeta över hela Sverige och placeringen av tjänsten är i Sundsvall.


Personliga egenskaper

Du är affärsmässig och fokuserar på kostnader, vinst, marknader och nya affärsmöjligheter.

Du har ett förtroendeingivande sätt, stark inre motivation, resultatinriktad och proaktiv. Du har lätt för att anpassa dig till nya och förändrade förutsättningar.

Du har en god känsla för skriftlig kommunikation och anpassar språk och stil med hänsyn till läsaren.

Du har ett stort intresse för ditt sakområde och håller dig uppdaterad på vad som händer.


Frågor kring denna tjänst besvaras av Karin Nilson på tel 0704-928998