Tjänsten är tillsatt

Fondspecialist till Danica Fondförsäkring AB

Danica Fondförsäkrings grundidé är enkel: Vi vill göra det tryggare och enklare för människor att spara i fondförsäkring.

En förutsättning för att lyckas med detta är att kontinuerligt anpassa sig till marknadens förändrade krav för att på så vis leva upp till dina förväntningar.

Ett bra exempel på detta är att Danica Fondförsäkring var det första försäkringsbolaget i Sverige, som införde fri flytträtt på pensionskapital- utan avgift.

Vi skapade även Danicas Kvalitetsfondtorg, vilket omfattar 40-60 fonder med olika inriktning, som valts ut av ett oberoende konsult-företag. Detta har gjorts för att dina pengar ska få större chans att växa hos riktigt skickliga förvaltare. Vi tar nu nästa steg och lanserar navigerade fonder. Det är ett pensionssparande med en inbyggd plan, som följer dig genom livet och som sköts av en oberoende navigator, expertrådgivare, som kan placera i all världens fonder, något som kan ge dig ökad möjlighet till högre pension.

Arbetsuppgifter

Arbetet handlar bland annat om att vara drivande i urvalsprocessen gällande de fonder Dancia ska jobba med, innebärande exempelvis fondanalys och utvärderingsprocesser. Det handlar även om att vara delaktig i marknadskampanjer, genomförande av utbildningar vid sammankomster med mäklare mm.

Utbildning och bakgrund

En akademisk examenen är meriterande, dock inte ett krav. Det förutsätts att du har jobbat med liknande arbete hos något försäkringsbolag, gärna med ett par års erfarenhet. Du bör även ha en naturlig känsla för att hantera många bollar i luften.  Du måste även triggas av att få jobba självständigt men även ha en förmåga att fungera väl i en arbetsgrupp.

Personliga egenskaper

Det är viktigt att du har en flexibel och lösningsorienterad grundinställning. Du är en skicklig kommunikatör och har lätt för att skapa förtroende hos folk. Du är starkt engagerad i det du företar dig och du betraktas idag av din omgivning som professionellt affärsmässig.

Frågor kring denna tjänst besvaras av Stefan Otterbeck, Qsearch, tel 070 - 772 77 11