Tjänsten är tillsatt

Skadereglerare Ansvar till Crawford


Crawford & Company jobbar kontinuerligt mot att utveckla skaderegleringstjänster och dess kringområden med innovativa förbättringar. Crawford & Company ska leverera förstklassig service genom kreativa kundanpassade lösningar inom områdena skadereglering, besiktning, värdering etc. Våra skadereglerare gör mycket mer än levererar rapporter enligt internationell godkänd standard. En naturlig del av arbetet innebär att med ett kundorienterat utgångsläge hitta lösningar på olika problem både vad avser utredning och förlag till uppgörelser, vi finns tillgängliga 24 timmar om dygnet 365 dagar om året. Tack vare vårt nationella och internationella nätverk ser våra skadereglerare alltid till att bästa möjliga resultat uppnås.

Marknadsledande
Vi arbetar med skadereglering inom samtliga försäkringsområden och detta har gjort oss till marknadsledande inom vår service, förutom traditionell skadereglering kan vi bistå våra kunder med skräddarsydda IT-lösningar som tillfredställer rapportering, administration och tidsramar för alla parter.


Arbetsuppgifter

Du kommer att administrera och handlägga försäkringsärenden på uppdrag av försäkringsbolag eller andra riskbärare.

Du kommer att utreda skadeståndsskyldighet på kommuners eller företags ansvarsförsäkringar och det innebär skadeståndsutredningar inom olika juridiska områden som tex miljöansvar, entreprenadansvar, konsultansvar och produktansvar. I utredningar kan det ingå platsbesök på skadeplatsen. Körkort är därför ett krav.

Du kommer att kommunicera muntligt med Crawfords uppdragsgivare och när det behövs träffa representanter för alla inblandade parter och dessutom förhandla med motparten. Tjänsten innebär en hel del skriftlig kommunikation både på svenska och engelska då Crawford även arbetar med internationella uppdragsgivare.

Tjänsten innebär att agera fristående skadekonsult och det kräver hög kompetens inom området, korrekthet och att förstå sin roll då tjänsten innebär att lämna rekommendationer till uppdragsgivaren.

Du kommer att ansvara för en egen personlig budget.

Tjänsten är placerad i Stockholm.


Utbildning och bakgrund

Examen från juristlinjen eller motsvarande utbildning och vi ser det som positivt med inriktning mot skadeståndsrätt och försäkring.
Det är meriterande med tidigare arbetslivserfarenhet men det är inget krav. Tidigare arbete som konsult med kundansvar och erfarenhet av tidsdebitering är bra.


Personliga egenskaper

Du behöver en personlig mognad för att lyckas i tjänsten då befattningen kräver ett gott omdöme, förmåga att snabbt analysera situationer och att sedan prioritera för att göra rätt saker. Du är effektiv, handlingskraftig, snabb och vågar ta ansvar.


Du har duktig på problemlösning och analys och kan således göra systematiska och rationella bedömningar grundade på relevant information.

Du är lyhörd och smidig i umgänget med andra, visar respekt och har lätt för att samarbeta


Frågor kring denna tjänst besvaras av Karin Nilson på tel 0704-928998