Tjänsten är tillsatt

KAM till Moderna Försäkringar


Moderna Försäkringar är en dynamisk försäkringskoncern som kombinerar erfarenhet och nytänkande för att erbjuda de bästa försäkringslösningarna inom utvalda marknadssegment. Med professionalism och engagemang utmanar Moderna Försäkringar branschen och leder utvecklingen framåt. I koncernen ingår Moderna Försäkringar, Atlantica, netviq samt Bilsport & MC. Moderna Försäkringar ägs av Invik & Co och ingår i Stenbeckssfären. För mer information se www.modernaforsakringar.se


Arbetsuppgifter

Som Key Account Manager CE kommer du att ansvara för Moderna Försäkringars samarbete med en av Europas ledande hemelektronikkedja gällande produktförsäkring på våra viktigaste tillväxtmarknader, Tjeckien, Ungern och Polen. Du ansvarar för kontot i dess helhet genom att skapa, bygga upp och upprätthålla den affärsmässiga relationerna med våra samarbetspartners. Detta innebär förhandling på både lands- och regionnivå och ansvar för att öka försäljningen av försäkringar. För att lyckas i tjänsten krävs affärsmannaskap, hög aktivitetsnivå och förmåga att prioritera rätt saker.


Utbildning och bakgrund

Du har arbetat med kvalificerad försäljning under några år och är mogen för ett utvecklingssteg. Vi ser det som positivt om du har erfarenhet från hemelektronikbranschen.

Har du erfarenhet från arbete internationellt ser vi det som ett plus.


Personliga egenskaper

Du är affärsorienterad och fokuserar på lönsamhet, marknader och nya affärsmöjligheter. Det är viktigt att du är handlingskraftig och är beredd att fatta beslut, ta initiativ och sätta igång aktiviteter.

Du har ett övertygande sätt och påverkar andra människor på ett sätt som leder till samförstånd, övertygelse och engagemang.
Du har själv ett högt engagemang och motiverar dig hårt för att nå dina mål.

Tjänsten kräver en hög anpassningsförmåga och därför behöver du vara lyhörd och smidig i umgänget med andra och ha lätt för att samarbeta. Du anpassar dig lätt till nya eller förändrade krav och förutsättningar.


Frågor kring denna tjänst besvaras av Stefan Otterbeck på tel 0707-72 77 11