Tjänsten är tillsatt

Chef för affärsområde Liv till Länsförsäkringar Mäklarservice AB


Länsförsäkringar Mäklarservice AB är ett bolag inom Länsförsäkringsgruppen som består av ett 100-tal engagerade experter inom mäklad sak- och livförsäkring. Vi jobbar uteslutande med att underlätta för försäkringsförmedlare att göra affärer med Länsförsäkringar. Vårt mål är att vara Sveriges bästa mäklarservice. Vi arbetar på uppdrag av våra ägare, de 23 försäkringsbolagen inom länsförsäkringsgruppen och Länsförsäkringar AB.


Vill du vara med och driva utvecklingen av förmedlad livaffär i Länsförsäkringar?

Många kunder väljer att låta sig företrädas av en försäkringsförmedlare som rådgivare i försäkringsaffärer. Försäkringsförmedlare spelar därmed en avgörande roll på den svenska försäkringsmarknaden. Vi fortsätter därför vår strategiska satsning på att skapa marknadens bästa tjänster i syfte att skapa lönsamma affärer till länsförsäkringsgruppen.

Ditt uppdrag
Som chef i affärsområde Liv är ditt uppdrag att skapa lönsam tillväxt i den förmedlade livaffären. Målet är att Länsförsäkringar ska vara den bästa partnern för förmedlarna. Du kommer leda en verksamhet med ca 50 medarbetare inom fyra regionala kontor. Du ingår i Mäklarservice företagsledning och rapporterar direkt till vd.


Din profil

Du drivs av att göra affärer och att utveckla människor. Du har en stark egen drivkraft, är lösningsorienterad och resultatinriktad samt har rätt mental inställning när du går till arbetet.
Förmågan att bygga relationer både internt och externt, arbeta i och leda team samt fatta affärsmässiga beslut är en förutsättning för att nå framgång hos oss.
Vi söker dig som har arbetat som ledare inom försäkringsbranschen.
Du är en god kommunikatör och van att uttrycka dig mycket väl i tal och skrift.


Vad kan vi erbjuda dig

Du kommer till ett bolag med stora ambitioner på marknaden och medarbetare med högt engagemang, i vår ledningsgrupp blir du en nyckelperson. Arbetet är både av strategisk och av operativ karaktär, med frågor som du har stor möjlighet att påverka. Ditt engagemang blir avgörande för utvecklingen på en marknad som förändras och blir allt viktigare för Länsförsäkringars framgång.
I vår ledarprofil eftersträvar vi ”modiga lagledare som älskar affären, visar vägen och inspirerar”


Ytterligare upplysningar erhålles av Stefan Otterbeck på Qsearch, tel 0707-72 77 11. Vi hanterar ansökningar löpande. Sista ansökningsdag är den 6/9-2015.