Tjänsten är tillsatt

KAM/Underwriter, gruppsakförsäkring


Välkommen till ett unikt bolag inom försäkring
Svedea är ett snabbväxande specialistbolag inom försäkring med fler än 150 000 kunder. Vi är marknadsledare inom gruppsakförsäkring med kunder som branschorganisationer, butikskedjor och företagsgrupperingar. Svedea startade 2010 och vår vision är att förändra försäkringsbranschen. Nu intensifierar vi vår satsning på gruppförsäkringslösningar och söker en driven KAM.


KAM som skapar och utvecklar affärer

Som KAM för sakförsäkringsgrupper på Svedea arbetar du med både införsäljning av nya grupplösningar och underhåll av vår befintliga affär. Du har resultatansvar för egna grupper och deltar aktivt i produktutvecklingen tillsammans med underwriters, förmedlare och gruppföreträdare och ansvarar för att vårt erbjudande möter förväntningarna på marknaden. Du har regelbundna kontakter med förmedlare och spelar en aktiv roll när det gäller marknadsföring av gruppförsäkringslösningarna till slutkund.


Det här förväntar vi oss av dig

Vi söker dig som har erfarenhet av företagsförsäkring och samarbeten med förmedlare och gruppföreträdare. Du är en förtroendeskapande entreprenör som är van att arbeta självständigt och som sporras av att uppnå resultat. Som person är du strukturerad och effektiv, gillar att skapa kontakter och samarbeta med andra människor.

Vi gillar att du

• Har erfarenhet av sakförsäkring för grupper
• Har erfarenhet av försäljning mot förmedlarmarknaden
• Är bra på att kommunicera både i tal och skrift
• Är tydlig och förtroendeingivande
• Förstår värdet av en hög servicenivå


Det här kan du förvänta dig av oss

Svedea är ett företag som inte liknar något annan i försäkringsbranschen – energinivån är hög och företagskulturen mycket tydlig. Vi är drygt 80 medarbetare som drivs av att få möjlighet att göra skillnad. och vårt huvudkontor finns i Stockholm. Vi har två filialkontor i Hammarstrand och i Växjö. Svedea är en fristående enhet inom världens tredje största återförsäkringskoncern, Hannover Re.


Ytterligare upplysningar erhålles av Stefan Otterbeck på Qsearch, tel 0707-72 77 11.