Tjänsten är tillsatt

Är du vår nya seniora fondanalytiker?


Movestic Liv & Pension startade år 2000 och erbjuder ett fullt sortiment av sparprodukter och försäkringar för trygghet.
Idag är vi ett av branschens finansiellt starkaste bolag och har stabila ägare i ryggen. Vårt mål är att erbjuda marknadens bästa fonder och förvaltningstjänster till våra sparare. Våra kunder har därför, år efter år, fått en avkastning på sitt sparkapital som legat i topp i branschen. Med våra trygghetsförsäkringar erbjuder vi också ett skydd om det som inte får hända ändå skulle inträffa. Vi är övertygade om att professionell rådgivning är nödvändigt för att den enskilda individen ska få ett sparande och ett försäkringsskydd som är anpassat till dennes unika situation. Därför erbjuder vi våra produkter enbart via registrerade och kvalificerade försäkringsförmedlare.


Arbetsbeskrivning

Movestic växer och söker nu en senior fondanalytiker - en spännande tjänst där du får
arbeta nära förvaltningen och besluten. Har du de kvalifikationer som vi letar efter så
har vi ett spännande jobb på en omväxlande och utvecklande arbetsplats.

Som fondanalytiker kommer du att utgöra en viktig del av teamet bakom vår framgångsrika externa förvaltning. Du kommer att arbeta nära andra seniora analytiker och förvaltare med fondutvärdering för att maximera Movestics kunders långsiktiga avkastning.

Movestic har haft en fantastisk utveckling de senaste åren och denna rekrytering är en del av denna offensiva expansion.

I rollen rapporterar du direkt till Head of Fund Selection, och ingår i en grupp om tre personer med ansvar för fondanalysen. Fund Selection ansvarar för att analysera och utvärdera fonder över hela världen, på alla marknader.

Detta är ett speciellt tillfälle, att från början ta en nyckelroll inom kapitalförvaltningen,
vilket för rätt kandidat kan innebära en spännande möjlighet att växa med tjänsten.


Du som söker tjänsten har

Universitetsexamen eller motsvarande - gärna inom finans eller ekonomi.

Minst fem års erfarenhet av fondanalys, fondutvärdering eller liknande.

Haft ett brett ansvar och självständigt arbetat med och presenterat din analys och rekommendationer.

Ett stort intresse för finansmarknaden, förvaltning och finansiella instrument.

Goda kunskaper i engelska i både tal och skrift.


Dina egenskaper

Vi vill att du är en driven person som gör allt för att lära och utvecklas, samtidigt som du vill ta ansvar och leverera mätbara resultat. I rollen krävs att man stundtals förväntas arbeta under press med många kontaktytor både intern och externt.

Dessutom måste man uppskatta att verka inom en mindre organisation där man snabbt kan få genomslag, vilket också betyder att det inte finns rutiner för alla situationer.

Tjänsten ställer krav på såväl analytisk som kommunikativ förmåga och du förväntas vara en lagspelare med ett stort engagemang.


Ytterligare upplysningar erhålles av Stefan Otterbeck på Qsearch, tel 0707-72 77 11.