Tjänsten är tillsatt

Moderna Försäkringar söker Callcenterchef


Moderna Försäkringar är en del av Tryg Forsikring A/S som är Danmarks största försäkringsbolag. Försäkringsverksamheten bedrivs i Danmark, Norge och Sverige och i koncernen arbetar 3000 medarbetare. Moderna Försäkringar fortsätter att växa i Sverige genom vårt nytänkande sätt där vi mixar hög service med effektivitet och utveckling inom våra kärnområden produkt, försäljning och skadereglering. Vi söker nu en Callcenterchef för vår försäljningsorganisation i Malmö.


Vi söker Sveriges bästa ledare

Som Callcenterchef ansvarar du för all försäljningsverksamhet som sker inom Inbound/kundservice och Outbound till Modernas privatkunder. Enheten består av 3 st avdelningar för Inbound/Kundservice och 7 st avdelningar för Outbound, dvs utringande försäljning. Till din hjälp har du teamledare som aktivt coachar sina medarbetare till nya framgångar!

Din enhet är organisatoriskt en del av affärsområdet Operations där även samtliga skadeenheter ingår – allt för ett kundmöte i världsklass!

Du har totalt personalansvar för cirka 100 stycken engagerade och kundfokuserade medarbetare. Du leder arbetet via 10 stycken direktrapporterande teamledare.

Du är driven och leveranssäker, innovativ, engagerad, ansvarsfull, har känsla för struktur och prioritering. Ditt uppdrag är att fortsätta utveckla vår skadeverksamhet och kundnöjdhet så att den är den bästa i branschen.

Du ingår i en ledningsgrupp och rapporterar till chefen för Operations.


Varför Moderna?

Moderna fortsätter att växa och vår verksamhet är en högeffektiv arena där vi fokuserar på kärnområdena försäljning, kundservice och skadereglering.

Vi är ett väl sammansatt gäng med en hög yrkesstolthet och en stark entreprenörsanda.

Tjänsten är på heltid och placerad i våra fräscha lokaler i Västra Hamnen i Malmö.

Tillträde enligt överenskommelse.


Din bakgrund/ Kvalifikationer

Du har minst 5 års erfarenhet från chefstjänst inom försäljning och företrädesvis som Försäljningschef i en större organisation.Vi ser gärna att du kommer från ett annat försäkringsbolag eller företag i finanssektorn.

Du har dokumenterat goda resultat av att leda en verksamhet med kvalitativ försäljning/rådgivning. Du har även dokumenterade resultat av hög medarbetarnöjdhet.

Du drivs av att ständigt utveckla verksamheten i fråga om kvalitet, service och effektivitet för att nå högt uppsatta mål i sann entreprenörsanda. Hög kundnöjdhet/lojalitet är din ledstjärna!

Ditt absoluta mål är att ha engagerade och involverade medarbetare med hög arbetsglädje i kombination med försäljningsresultat.

Du ställer lika höga krav på dig själv som dina medarbetare och du gillar att vinna!

Du är flytande i svenska och engelska i tal och skrift. Du har goda kunskaper i excel och officepaketet i övrigt.


Ytterligare upplysningar erhålles av Stefan Otterbeck på Qsearch, tel 070-772 77 11, Helena Pettersson Qsearch, tel 070-593 87 66