Tjänsten är tillsatt

Moderna Försäkringar söker Supportchef


Moderna Försäkringar är en del av Tryg Forsikring A/S som är Danmarks största försäkringsbolag. Försäkringsverksamheten bedrivs i Danmark, Norge och Sverige och i koncernen arbetar 3000 medarbetare. Moderna Försäkringar fortsätter att växa i Sverige genom vårt nytänkande sätt där vi mixar hög service med effektivitet och utveckling inom våra kärnområden produkt, försäljning och skadereglering. Vi söker nu en Supportchef till vår försäljnings- och skadeorganisation.


Vi söker Sveriges bästa ledare

Som Supportchef ansvarar du för supportverksamheten inom Modernas försäljnings- och skadeverksamhet. Du och dina medarbetare säkrar att kvaliteten och effektiviteten är i en perfekt balans samt att medarbetarna får löpande utbildning och att rapportering sker på ett optimalt sätt.

Enheten består av 3 st grupper, Kvalitet & Utbildning, Säljstöd & Kommunikatörer samt Business Support & Trafikledning. Du har fantastiska medarbetare som sköter det operativa arbetet och som lägger grunden för nya framgångar!

Din enhet är organisatoriskt en del av affärsområdet Operations där även försäljningsavdelningar inom Inbound/kundservice och Outbound samt skadeenheterna ingår – allt för ett kundmöte i världsklass!

Du har totalt personalansvar för 20 stycken engagerade och kundfokuserade medarbetare.

Ditt uppdrag är att fortsätta utveckla vår försäljnings- och skadeverksamhet i tät dialog med ansvariga för de olika enheterna med kundkontakt. Du brinner för att utveckla kundmötet.

Du ingår i en ledningsgrupp och rapporterar till chefen för Operations.


Varför Moderna?

Moderna fortsätter att växa och vår verksamhet är en högeffektiv arena där vi fokuserar på kärnområdena försäljning, kundservice och skadereglering.

Vi är ett väl sammansatt gäng med en hög yrkesstolthet och en stark entreprenörsanda.

Tjänsten är på heltid och placerad i våra fräscha lokaler i Västra Hamnen i Malmö.

Tillträde enligt överenskommelse.


Din bakgrund/ Kvalifikationer

Du har minst 5 års erfarenhet från chefstjänst inom försäkringsbranschen eller motsvarande. Du har även dokumenterat goda resulat av att leda specialister och chefer med stor grad av komplexitet i sitt ansvarsområde och dagliga arbete.

Du har en bredd i din yrkeserfarenhet, exempelvis både från försäljningsorganisation och skador eller controlling/business support och kommunikation.

Vi ser gärna att du har en juristexamen eller motsvarande akademisk examen.

Du är organiserad och strukturerad med en hög dos av engagemang.

Du har fullt fokus på dina medarbetare och att din enhet har hög kvalitet i sin leverans.

Du är extremt kundorienterad och resultatinriktad och ställer lika höga krav på dig själv som dina medarbetare. Du gillar att vinna!

Du är har en kommunikativ förmåga utöver det vanliga och är duktig på att bygga relationer.

Du är flytande i svenska och engelska i tal och skrift. Du har goda kunskaper i excel och officepaketet i övrigt.


Ytterligare upplysningar erhålles av Stefan Otterbeck på Qsearch, tel 070-772 77 11, Helena Pettersson Qsearch, tel 070-593 87 66