Tjänsten är tillsatt

Framgångsrikt fondbolag söker två engagerade backofficemedarbetare


Aktie-Ansvar startades redan 1965 och är ett av Sveriges äldsta fondbolag. Sedan 1998 ingår Aktie-Ansvar i Kinnevikgruppen och ägs av börsnoterade Invik & Co AB. Bolaget är ett ungt och framgångsrikt företag under extrem tillväxt och har fått många fina utmärkelser för sina produkter. För mer information besök gärna www.aktieansvar.se.


Arbetsuppgifter

Arbetet som backofficemedarbetare är serviceinriktat och du kommer att ha mycket kontakter med banker och kunder och informera om Aktie-Ansvars fonder. Vidare så innebär tjänsten att registrera inköp och försäljning av fonder, skicka ut bekräftelser, administrera transaktioner i vårt affärssystem samt värdera fonderna.


Utbildning och bakgrund

Du är gymnasieekonom eller har akademisk utbildning, gärna med ekonomisk inriktning.
Du har ett eller ett par års erfarenhet av administrativt arbete och av kundservice.
Det är meriterande om du har bankbakgrund från backoffice och/eller inom kundservice. Försäkringskunskap är också meriterande.


Personliga egenskaper

För att lyckas i tjänsten så bör du ha en positiv inställning och trivas med kundkontakter. Du är en skicklig administratör som har ett noggrant och strukturerat arbetssätt. Det är viktigt att du är en engagerad lagspelare som trivs i ett bitvis högt arbetstempo.

Vi är ett ungt, glatt och positivt gäng som sitter i fräscha lokaler på Engelbrektsgatan 3.


Frågor kring denna tjänst besvaras av Karin Nilson, Qsearch Telnr: 070-4928998. Ansök snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.