Tjänsten är tillsatt

Rekryteringskonsult med inriktning på Liv


Vi är ett rekryteringsföretag som överbryggar klyftan mellan affärsvärlden och rekryteringsbranchen. Bakom oss har vi lång erfarenhet både från chefspositioner på många nivåer och från själva rekryteringsbranschen. Det ger oss en situation där vi kan bidra med extra djup förståelse för hela den krävande rekryteringsprocessen och en god känsla för att hitta talangerna. Vi ser verksamheter, behov och målsättningar – och vi ser människor med kunskap, kompetens och drivkraft. Och vi hjälper dem finna varandra. Vårt huvudfokus ligger inom försäkringsindustrin.


Arbetsuppgifter

Du förstärker vårt konsultteam och blir spjutspetsen inom vår satsning mot livindustrin. Du kommer dels att arbeta med att sälja in Qsearch hos potentiella uppdragsgivare, dels att skarpt bidra till att finna de nyckelpersoner våra uppdragsgivare eftersöker.


Utbildning/bakgrund

Det är meriterande med en akademisk examen i botten.

Du har ett flertal år bakom dig inom livförsäkringsindustrin. Du har jobbat som marknads- försäljningschef alt som mäklare. Du kan även haft positioner som bidragit till ett idag stort nätvärk inom branschen.


Personliga egenskaper

Du är en engagerad person som gillar att försöka överträffa omgivningens förväntningar. Du är positiv och prestigelös och inser fördelarna med att ge och ta tillsammans med sina kollegor.


Tycker du det låter intressant? Ta kontakt med Pär Pettersson, Qsearch, 070 - 773 17 07