Tjänsten är tillsatt

Försäljningschef Liv


Länsförsäkringar Mäklarservice AB är ett bolag inom länsförsäkringsgruppen som består av ett 100-tal engagerade experter inom mäklad sak- och livförsäkring. Vi jobbar uteslutande med att underlätta för försäkringsmäklare/förmedlare att göra affärer med Länsförsäkringar. Vårt mål är att vara Sveriges bästa mäklarservice. Vi arbetar på uppdrag av våra ägare, de 23 länsförsäkringsbolagen och Länsförsäkringar AB.


Vill du vara med och få den förmedlade livaffären att fortsätta växa i Länsförsäkringar?

Många kunder väljer att låta sig företrädas av en försäkringsförmedlare som rådgivare i försäkringsaffärer. Försäkringsförmedlare spelar därmed en avgörande roll på den svenska försäkringsmarknaden. Vi fortsätter därför vår strategiska satsning på att skapa marknadens bästa tjänster i syfte att skapa lönsamma affärer för länsförsäkringsgruppen.

Ditt uppdrag:
Som försäljningschef inom affärsområde Liv är ditt uppdrag att skapa goda relationer till förmedlarna och bidra till lönsam tillväxt i den förmedlade livaffären. Målet är att Länsförsäkringar ska vara den bästa partnern för förmedlarna och att fler förmedlare ska vilja göra affärer med oss. Försäljningsgruppen består av cirka 10 medarbetare fördelade på tre orter. Du ingår i Livledning och rapporterar till Chef Affärsområde Liv.


Din profil

Du drivs av att göra affärer, älskar försäljning och är bra på att utveckla människor. Du har stark egen drivkraft, är lösningsorienterad och resultatinriktad samt har rätt mental inställning när du går till arbetet.

Förmågan att bygga relationer både internt och externt, arbeta i och leda team samt fatta affärsmässiga beslut är en förutsättning för att nå framgång hos oss. Vi söker dig som har erfarenhet av att jobba som chef för säljorganisationer inom livförsäkringsbranschen. Du är en god kommunikatör och van att uttrycka dig väl i tal och skrift.


Vad kan vi erbjuda dig?

Du kommer till ett bolag med stora ambitioner och medarbetare med högt engagemang. I Livledningen blir du en nyckelperson. Arbetet är både av strategisk och av operativ karaktär, med frågor som du har stor möjlighet att påverka. Ditt engagemang blir avgörande för utvecklingen på en marknad som förändras. I vår ledarprofil eftersträvar vi ”modiga lagledare som älskar affären, visar vägen och inspirerar”.


Information och ansökan: Facklig kontaktperson för FTF är Carina Thornberg, tfn 073-809 13 76. Ytterligare upplysningar erhålles av Stefan Otterbeck på Qsearch, tfn 0707-72 77 11. Vi hanterar ansökningar löpande.