Tjänsten är tillsatt

Inter Hannovers Marinavdelning söker en Deputy Underwriter till Politiska Risk teamet


Försäkringsbolaget Inter Hannover är ett helägt dotterbolag till världens tredje största återförsäkringsbolag, Hannover Re. Hannover Re gruppen har en premievolym på
ca 15 miljarder euro och ca 2 500 anställda världen över. På kontoret i Stockholm är vi 90 anställda, varav 15 på Marinavdelningen. Vi är verksamma inom såväl direktförsäkring såsom återförsäkring och bedriver försäkringsverksamhet inom Marin, Flyg, Egendom, Ansvar och Liv.


Arbetsuppgifter

Som Deputy Underwriter inom vårt Politiska Risk team arbetar du tillsammans med våra Underwriters och har löpande kontakter med våra affärspartners/mäklare på den internationella försäkringsmarknaden, främst Londonmarknaden. Du arbetar självständigt med stort eget ansvar och ingår i ett team med fyra medarbetare. Rollen innebär fantastiska möjligheter inom ett spännande område!

Tjänsten innebär förutom att bistå Underwriters i riskbedömningsarbete och affärsavslut, även att till viss del vara involverad i försäkringsadministration såsom registrering av försäkringar, kontroll av vår riskackumulering, ansvara för förnyelser av risker och göra riskanalyser.

I tjänsten ingår även visst resande.

Tjänsten är en heltidstjänst med tillträde snarast.


Utbildning/bakgrund

Akademisk examen, företrädesvis inom ekonomi. Du talar och skriver engelska obehindrat.

Vi söker dig som är relativt nyutexaminerad och har några års arbetslivserfarenhet.
Erfarenhet från försäkringsbranschen är meriterande.


Personliga egenskaper

För att lyckas i tjänsten bör du vara affärsinriktad, analytisk och intresserad av internationella relationer samt politiska skeenden i världen. Det är viktigt att du är beredd att växa in i rollen och är uthållig.

Du är engagerad och arbetar effektivt mot givna mål. Du är lyhörd och är smidig i umgänget med andra och anpassar dig till nya eller förändrade krav och förutsättningar.


Ytterligare upplysningar erhålles av Therese Claesson på Qsearch, tel: 0761-88 74 40.