Tjänsten är tillsatt

Underwriter Entreprenad


Med våra samlade erfarenheter från den nordiska försäkringsbranschen erbjuder vi traditionella försäkringar till privatpersoner och företagare. Med Gjensidige i Norge har vi en stabil plattform att stå på när vi etablerar varumärket Gjensidige i Sverige. I Norge är vi det största sakförsäkringsbolaget med anor sedan 1816. Gedigen erfarenhet av traditionella försäkringsprodukter kombinerat med ett modernt sätt att driva och utveckla ett försäkringsbolag. För att kunna ge förstklassig service i alla led och utveckla Gjensidige till en mycket konkurrenskraftig och kundfokuserad aktör kommer vi under de närmaste åren att kraftigt expandera och utöka vår verksamhet.


Arbetsuppgifter

Vi söker en Underwriter med huvudinriktning entreprenad till vårt team av Underwriters på företag. Som underwriter arbetar du med riskselektion, prissättning, kontraktsförslag och upprätthåller en god service gentemot våra kunder och mäklare. Du skall även stötta vår säljorganisation i Sverige och kunna på ett enkelt och pedagogiskt sätt dela med dig av dina kunskaper.

Du skall vara vår resurs i vårt Nordiska samarbete inom Gjensidige på områdena bygg och anläggning. Arbetet innebär även att du skall delta i utvecklingen och utformningen av våra försäkringsvillkor och avtal med större och mindre kunder inom detta segment samt arbeta med att utveckla prisverktyg inom entreprenadområdet.


Utbildning/bakgrund

Du är akademiker eller har på annat sätt skaffat dig försäkringstekniska kunskaper.

Du har arbetat som underwriter inom entreprenad under några år. Du kan också ha din bakgrund som Förmedlare med inriktning på entreprenad. Alternativt arbetar du med upphandling vad gäller större entreprenadprojekt på något av de större entreprenadbolagen. Dina kunskaper vad gäller de avtal som gäller inom entreprenadområdet är goda och du har en god kännedom om entreprenadmarknaden i Norden.

Det är givetvis en fördel om du har en gedigen erfarenhet av underwriting, men vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du har god förhandlingsvana och förmåga att kommunicera i både tal och skrift på svenska.


Personliga egenskaper

Du är utåtriktad med ett högt personligt driv och har lätt för att samarbeta i grupp.

Vid nya eller förändrade krav och förutsättningar anpassar du dig lätt och framgångsrikt och du bidrar gärna till att förbättra arbetssätt och processer i verksamheten.

Du är målinriktad, strukturerad och välorganiserad och har en god administrativ förmåga.


Ytterligare upplysningar erhålles av Lisa Robberts på Qsearch, tel 076-777 03 65.