Tjänsten är tillsatt

Underwriter Egendom


Med våra samlade erfarenheter från den nordiska försäkringsbranschen erbjuder vi traditionella försäkringar till privatpersoner och företagare. Med Gjensidige i Norge har vi en stabil plattform att stå på när vi etablerar varumärket Gjensidige i Sverige. I Norge är vi det största sakförsäkringsbolaget med anor sedan 1816. Gedigen erfarenhet av traditionella försäkringsprodukter kombinerat med ett modernt sätt att driva och utveckla ett försäkringsbolag. För att kunna ge förstklassig service i alla led och utveckla Gjensidige till en mycket konkurrenskraftig och kundfokuserad aktör kommer vi under de närmaste åren att kraftigt expandera och utöka vår verksamhet.


Arbetsuppgifter

Vi söker en Underwriter med huvudinriktning egendom till vårt team av Underwriters på företag. Som underwriter arbetar du med riskselektion, prissättning, kontraktsförslag och upprätthåller en god service gentemot våra kunder och mäklare. Du skall även stötta vår säljorganisation i Sverige och kunna på ett enkelt och pedagogiskt sätt dela med dig av dina kunskaper.

Du skall vara vår resurs i vårt Nordiska samarbete inom Gjensidige på området egendom. Arbetet innebär även att du skall delta i utvecklingen och utformningen av våra försäkringsvillkor och avtal med större och mindre kunder inom detta segment samt arbeta med att utveckla prisverktyg inom egendomsområdet.


Utbildning/bakgrund

Du har en akademisk examen, gärna inom ekonomi eller teknik.

Du har arbetat som underwriter inom egendomsförsäkring med inriktning företagsmarknad i fem år eller mer.

Du har en gedigen kunskap inom villkorstolkning och är överlag säker och trygg att fatta beslut inom underwriting.

Du har god förhandlingsvana och förmåga att kommunicera i både tal och skrift på svenska.


Personliga egenskaper

Du är utåtriktad med ett högt personligt driv och har lätt för att samarbeta i grupp.

Vid nya eller förändrade krav och förutsättningar anpassar du dig lätt och framgångsrikt och du bidrar gärna till att förbättra arbetssätt och processer i verksamheten.

Du är målinriktad, strukturerad och välorganiserad och har en god administrativ förmåga.


Ytterligare upplysningar erhålles av Lisa Robberts på Qsearch, tel 06-777 03 65.