Tjänsten är tillsatt

Affärsansvarig till Bliwa Livförsäkring.


Bliwa Livförsäkring är ett litet men starkt kundägt försäkringsbolag, specialiserat på riskförsäkringsprodukter inom gruppförsäkringsområdet. Bliwa har mer än 50 års branscherfarenhet och god ekonomi som stabil grund. Vi meddelar olika former av liv-, sjuk-, olycksfalls- och inkomstförsäkringar för grupper av individer. Våra kunder finns framförallt bland organisationer och större företag på den svenska maknaden. Bliwa är inne i en stark tillväxtfas och söker nu nya medarbetare som uppskattar fördelarna med att arbeta i en liten organisation och därmed bli involverade bolagets hela affärsprocess. Bliwa Livförsäkring sitter i trevliga lokaler på Biblioteksgatan 29 i Stockholm.


Arbetsuppgifter

Vi söker medarbetare till vår marknads- och affärsutvecklingsenhet. Dina arbetsuppgifter
blir omväxlande och du kommer aktivt att delta i Bliwas utveckling och expansion genom
produkt- och affärsutveckling samt i kontakterna med våra kunder och samarbetspartners.


Utbildning/Bakgrund

Du har högskoleutbildning med flerårig erfarenhet från produkt- och eller marknadssidan inom
livförsäkringsbranschen.


Övrigt

Du är van att arbeta med mål- och processinriktad försäljning och har förmåga att hålla ihop
ett affärsupplägg från införsäljning till avtal och genomförande. Du vill vara delaktig i arbetet med att implementera nya affärer, men också arbeta med att utveckla och underhålla befintlig affär och befintliga affärsrelationer.

Du behärskar officepaketet samt har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift. Du har erfarenhet av att arbeta med produktutveckling och villkorsanpassningar.


Ytterligare upplysningar lämnas av Karin Nilson, Qsearch, 0704-928998