Tjänsten är tillsatt

Aktuarie/Matematiker till Moderna Försäkringar Liv AB


Moderna Försäkringar är en dynamisk försäkringskoncern som kombinerar
erfarenhet och nytänkande för att erbjuda de bästa försäkringslösningarna
inom utvalda marknadssegment. Med professionalism och engagemang utmanar vi
branschen och leder utvecklingen framåt. I koncernen ingår Moderna
Försäkringar, Atlantica, netviq samt Bilsport & MC. Moderna Försäkringar ägs
av Invik & Co som ingår i den isländska finans- och försäkringskoncernen Milestone. För mer information se www.modernaforsakringar.se


Arbetsuppgifter

Du har nu möjlighet att få arbeta inom en marknadsorganisation där förändringar tillhör vardagen. Genom att anställa ytterligare en aktuarie så kan vi möta de ökade kraven på uppföljning och rapportering från myndigheter och ägare, men viktigaste av allt är att stödja inkommande affär. Dina arbetsuppgifter kommer att anpassas efter intresse, kunskap, fallenhet och behov och kan bestå i allt från redovisning/rapportering, systemutveckling till försäljning. Givetvis kommer en del av arbetet vara inriktat på premie- och reservsättning.


Utbildning/bakgrund

Du har högskoleutbildning inom matematisk-statistik och det är viktigt att du har en mycket god matematisk kunskap. Meriterande är kunskaper inom något av områdena ekonomi, juridik, pedagogik eller IT. Det är en fördel om du har tidigare erfarenhet från försäkringsbranschen.
Personliga egenskaper

Du är noggrann och duktig på att uttrycka dig i tal och skrift. Vidare så är du anpassningsbar och trivs med att arbeta i högt tempo i en snabbrörlig och expansiv organisation.


Ytterligare upplysningar erhålles av Karin Nilson på Qsearch, tel 070-7727711.