Tjänsten är tillsatt

Dansktalande medarbetare till Nordiskt skadecenterModerna Försäkringar är en dynamisk försäkringskoncern som kombinerar erfarenhet och nytänkande för att erbjuda de bästa försäkringslösningarna inom utvalda marknadssegment. Med professionalism och engagemang utmanar Moderna Försäkringar branschen och leder utvecklingen framåt. I koncernen ingår Moderna Försäkringar, Atlantica, netviq samt Bilsport & MC. Moderna Försäkringar ägs av Invik & Co och ingår i Stenbeckssfären. För mer information se www.modernaforsakringar.se

Dansktalande positiv och stresstålig person sökes till Moderna Försäkringars Skadecenter HappyCare.

Arbetsuppgifter

Arbetet på skadecentret är mycket serviceorienterat där samarbete är ett viktigt inslag.I vissa stunder kan det vara stressigt och det är då extra viktigt att visa en professionell attityd till jobbet, kollegor och inte minst bolagets kunder. Det är viktigt att du har en stort eget driv och att du är möjlighetsorienterad och har ett stort engagemang.

Arbetet går ut på att reglera skador på hemelektronikprodukter. Du får all relevant utbildning för att du ska kunna utföra jobbet på ett professionellt sätt. Du ska behärska danska och svenska i tal och skrift. Har du erfarenhet av service och support eller handel är detta positivt. Arbetstiden är schemalagd.

Moderna Försäkringar arbetar i fräscha lokaler på Birger Jarlsgatan i centrala Stockholm.

Frågor kring denna tjänst besvaras av Karin Nilson, Qsearch Telnr: 070-4928998.