Tjänsten är tillsatt

If... söker 2st Account Execcutive, Sales and Client Servicing till BA Industrial Sweden.


If är Nordens ledande skadeförsäkringsbolag med cirka 3,6 miljoner kunder i Norden och Baltikum. Bruttopremieinkomsten var 37 miljarder svenska kronor år 2006. Koncernen har cirka 6 600 anställda.

If erbjuder skadeförsäkringar för kunder på nationella marknader i Sverige, Norge, Finland, Danmark och Baltikum. Dessutom erbjuder If nordiska kunder med internationell verksamhet service vid filialkontor och via nätverk.

If bildades 1999 när svenska Skandias och norska Storebrands skadeförsäkringsverksamheter fusionerades. I början av 2002 gick finska Sampos skadeförsäkringsverksamhet samman med If.

Den 6 maj 2004 köpte Sampo Skandias, Skandia Livs och Storebrands aktier i If. Den 5 oktober 2004 köpte Sampo Varmas aktier i If. Det innebär att If nu är helägt av Sampo.


Arbetsuppgifter

Som AE är du ansvarig för framtagande av strategi och koordinering av aktiviteter för kunder och prospects. Du ansvarar för att kunder och försäkringsmäklare erbjuds lämpliga försäkringslösningar. Du ansvarar för att upprätthålla en proaktiv dialog med samarbetspartners och kunder. Relationsmarknadsföring är en central del i jobbet. Du jobbar även mycket med att kvalitetssäkra att bolagets kundarbete alltid håller högsta standard.


Utbildning/bakgrund

Akademisk examen är en merit, dock ej ett krav. Du skall ha minst fem års yrkeserfarenhet från definierat område med mycket goda vitsord. Erfarenhet som projektledare är en merit.

Du måste behärska engelska i tal och skrift.


Personliga egenskaper

Viktiga egenskaper som du besitter;
Service minded
Affärsmässig
Relationsbyggare
Naturlig känsla för entreprenörsskap


Ytterligare upplysningar erhålles av Pär Pettersson på Qsearch, tel 070-773 17 07 alt Karin Nilson 070-492 89 98.