Tjänsten är tillsatt

Byggskadereglerare till Moderna Försäkringar


Moderna Försäkringar är en dynamisk försäkringskoncern som kombinerar
erfarenhet och nytänkande för att erbjuda de bästa försäkringslösningarna
inom utvalda marknadssegment. Med professionalism och engagemang utmanar vi
branschen och leder utvecklingen framåt. I koncernen ingår Moderna
Försäkringar, Atlantica, netviq samt Bilsport & MC. Moderna Försäkringar ägs
av Invik & Co som ingår i den isländska finans- och försäkringskoncernen Milestone. För mer information se www.modernaforsakringar.se


Arbetsuppgifter

Tjänsten är en s.k. inneteknikertjänst vilket innebär att du i samarbete med Moderna Försäkringars besiktningsmän reglerar våra privatkunders byggskador. Ditt arbete är självständigt och du kommer att ingå i affärsområdets skadeteam som består av ca 10 skadereglerare. Moderna Försäkringar arbetar på Birger Jarlsgatan i centrala Stockholm.


Utbildning/bakgrund

Du har någon form av gymnasieutbildning och /eller eftergymnasial utbildning med inriktning mot bygg. Det är meriterande med en byggingenjörsutbildning.

Du har väl dokumenterade kunskaper och erfarenhet från byggbranschen. Har du erfarenhet av skadereglering eller byggbesiktningar är det meriterande. En lämplig bakgrund kan vara byggare, snickare, VA tekniker, skadesanerare eller
plattläggare.


Personliga egenskaper

Du förstår de tekniska och yrkesmässiga aspekterna av arbetet och håller sig kontinuerligt uppdaterad inom sitt fackområde. Du förstår och tillämpar affärsmässiga principer och fokuserar på kostnader, vinst, marknader och nya affärsmöjligheter. Överlag är du kreativt lagd och genererar nya och originella idéer och lösningar. Du granskar information på ett kritiskt sätt och ser potentiella begränsningar. Du är duktig på att uttrycka sig i både tal och skrift.
Hög arbetskapacitet och prestigelöshet är förutsättningar för att trivas och lyckas
hos Moderna Försäkringar.


Ytterligare upplysningar erhålles av Stefan Otterbeck på Qsearch, tel 0707-72 77 11