Tjänsten är tillsatt

AkademikerRådgivning i Sverige söker två privatekonomiska rådgivare


AkadmikerRådgivning erbjuder rådgivning anpassad till de olika förbundsmedlemmarnas behov med en tydlig försäkrings- och finansiell profil.
Genom att utnyttja modern teknik säkerställer vi, tillsammans med förbunden, att medlemmarna får transparenta pensionslösningar baserade på strukturerad valfrihet, enkel administration och långsiktigt agerande. Det innebär tydlig information om avgifter, risker och ansvar samt att skapa rätt nivå av placerings¬flexibilitet och rätt försäkringsmoment.


Arbetsuppgifter

Medlemmarna kommer att ställa höga krav på Rådgivningsbolaget då de är både pålästa och
intresserade av sin privata ekonomi. Rådgivningsbolaget vill gärna tillsammans med dig överträffa deras högt ställda förväntningar. För att bli framgångsrik krävs att du har dokumenterad erfarenhet av försäkrings- och finansiell rådgivning. Arbetet är självständigt där du hela tiden förväntas utveckla och finna helhetslösningar utifrån varje
medlems unika behov. Tjänsten innebär provaktivt försäljningsarbete, försäljning på inkommande samtal och förvaltaransvar.


Utbildning/bakgrund

Du har livdiplom eller motsvarande samt är diplomerad placeringsrådgivare- privat. Det är meriterande om du har ekonomisk utbildning, gärna på högskolenivå.
Du är idag en erfaren assistent på ett försäkringsmäkleri eller arbetar som förvaltande mäklare och ser detta som ett steg framåt i karriären.


Personliga egenskaper

Du har ett övertygande sätt och påverkar andra människor. Du anpassar dig till nya eller förändrade krav och förutsättningar. Du arbetar ihärdigt och effektivt även i motgång eller under stress. Du motiverar dig för att arbeta hårt för att nå dina mål.


Ytterligare upplysningar erhålles av Stefan Otterbeck på Qsearch, tel: 0707-72 77 11