Tjänsten är tillsatt

Driftiga civilingenjörer/programmerare till framgångsrikt företag i finanssektorn


Söderberg & Partners är ett av Sveriges snabbast växande bolag inom finanssektorn. Vår målsättning är att bidra med råd och produkter som hela tiden gör att våra kunder ligger steget före, har kostnadseffektiva lösningar och kontroll på sina risker. Idag arbetar över 350 medarbetare under varumärket Söderberg & Partners.


Arbetsuppgifter

Söderberg & Partners IT-verksamhet utgörs helt av intern utveckling. Som utvecklare hos oss har du ofta ett helhetsansvar för ett utvecklingsprojekt. Detta innebär att du måste vara beredd att ta ansvar för varje del av utvecklingskedjan – från databasdesign och implementering, till testning och framtida underhåll.

Våra webbaserade system används idag av över 80 000 privatpersoner och fler än 4000 företag. Med deras hjälp får våra kunder en helhetsbild av sin privatekonomi och kommande pension. Vi har även flertalet system som varje dag underlättar arbetet för våra drygt 180 mäklare och assistenter. Den tekniska miljön är baserad på Windows 2003 Server och Microsoft SQL Server. Vi utvecklar främst i C#, men även i VB.NET.


Utbildning/bakgrund

Civilingenjör med inriktning datateknik. Goda kunskaper inom databaser och webbutveckling. Krav på kunskap i följande programmeringsspråk: VB .NET, C#, SQL-Server.

Vi välkomnar även nyutexaminerade civilingenjörer med goda studieresultat.


Personliga egenskaper

Du är driven, logisk och strukturerad i ditt arbetssätt.


Ytterligare upplysningar erhålles av Pär Pettersson på Qsearch, tel 0707-731707 eller Karin Nilson, tel 0704928998.