Tjänsten är tillsatt

Affärsinriktad Aktuarie till Agria


Agria är ett helägt dotterbolag till Länsförsäkringsgruppen. Agria är det marknadsledande djurförsäkringsbolaget i Sverige med en premeivolym på ca 1 miljard år 2006 och ca 200 anställda. Affärsområdena är hästförsäkring, smådjursförsäkring med hund och katt samt lantbruksdjurs- och grödaförsäkring. Agria har de senaste två åren expanderat utanför Sverige, först i Norden med bland annat egen verksamhet i Norge samt våren 2007 i Strobritannien. Huvudkontoret ligger i Stockholm.


Arbetsuppgifter

Du kommer främst att arbeta med djurförsäkring. Arbetet består i att analysera och beräkna reserver, se över och utveckla modeller och processer för reservsättning. Du skall också vara delaktig i produktutveckling och premiesättning. Du har både interna och externa kontaktytor som länsförsäkringsgruppen inklusive länsbolagen och kunder till Agria.


Utbildning/bakgrund

Du har en akademisk examen i matematik och/eller matematisk statistik
Vi ser gärna att du arbetat som aktuarie några år.


Personliga egenskaper

Du är analytisk och ser utvecklingsmöjligheterna. Du har ett affärsmässigt tänk och är kommunikativ. Har du ett djurintresse och kanske också är djurägare är det ett plus.


Ytterligare upplysningar erhålles av Margaretha Backemar på Qsearch, tel 0703-28 88 91.