Tjänsten är tillsatt

Assistant Underwriter


Gar-Bo är specialist på att trygga hela processen från husdröm till drömhus.
Vi erbjuder försäkringar, besiktningar, kontrollansvarig, service, utbildningar och goda råd till alla som bygger nytt, bygger om, köper eller säljer hus. Vi erbjuder också försäkringar och tjänster till småhusföretag, byggare och bostadsrättsföreningar.

Vi är idag 26 anställda och har kontor i Stockholm och Götene.


Arbetsuppgifter

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består i att bistå Gar-Bo:s senior underwriter och säljavdelning med hantering av försäkringsgarantier, inriktade mot entreprenad- och fastighetsbranschen.

Uppgifter som ligger inom ditt ansvarsområde är bland annat

• Offerera, teckna och administrera försäkringar inom gällande riskurvalsregler till nya och befintliga kunder
• ansvara för administration, uppdateringar och löpande uppföljning av kunder, till exempel registervård och hantering av ramavtal
• delta i utvecklingen av interna arbetsprocesser
• förbereda och medverka vid besök, både på kontoret och ute hos kund
• säkerställa hög servicenivå och snabb leverans till våra nya och befintliga kunder

Du kommer att ha daglig kundkontakt där du svarar på frågor om till exempel våra produkter, villkor och olika typer av avtal.


Utbildning/bakgrund

Vi ser helst att du har högskoleutbildning inom teknik, ekonomi eller juridik. Det är meriterande om du har jobbat med försäkringar tidigare. Vidare har du en mycket god datavana och behärskar Microsoft Office, främst Word och Excel.


Personliga egenskaper

Vi håller en hög servicenivå och det är viktigt att du har en god kommunikativ förmåga i både tal och skrift, även när det periodvis är hög arbetsbelastning.

Då vi är ett mindre företag lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper; såsom utåtriktad och social, ansvarstagande, strukturerad, noggrann, och serviceinriktad.


Ytterligare upplysningar erhålles av Therese Claesson på Qsearch, tel 0761-887440.